Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5735 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2012 - 21:35

Emniyet' ten Yılbaşı Değerlendirmesi

Büyüt
Küçült
Emniyet ten Yılbaşı
Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak, yeni yıla vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde girmeleri için mevcut önlemlere ek olarak, resmi ve sivil ekipler takviye edilerek, halkın yoğun olarak bulundukları alışveriş yerleri ve çevrelerinde gerekli güvenlik tedbirleri alınmış, muhtemel dolandırırcılık,

                YILBAŞI TEDBİRLERİ

Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak, yeni yıla vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde girmeleri için mevcut önlemlere ek olarak, resmi ve sivil ekipler takviye edilerek, halkın yoğun olarak bulundukları alışveriş yerleri ve çevrelerinde gerekli güvenlik tedbirleri alınmış, muhtemel dolandırırcılık, kapkaç ve yankesicilik olaylarına engel olmak amacıyla vatandaşlarımızın yoğun olduğu Belediye Meydanı, Debboy Mevkii, Kale, Malpazarı kavşağında her an göreve sevk edilmek üzere hazır bekleme noktaları oluşturulmuş, Gazi caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Yeniyol, Arifbey Caddesi ve Bulancak Durağı, Tepe sokak, Suat Akgün Caddesi, Sahil Yolu Cumhuriyet Parkı civarı, Fevzi Paşa Caddesi ve Bekirpaşa Caddesinde yaya ve motorize devriyeler ile birlikte gelişen olaylara en hızlı bir şekilde müdahale edilmesi amacıyla güven timleri oluşturularak yaklaşık 200 kişilik personelle emniyet tedbiri alınmıştır.

Alınan tüm bu tedbirlere rağmen;

Asayiş yönünden; yeni yıla girildiği ilk andan itibaren havaya ateş açtıkları tespit edilen A.Ç., İ.T. ve Y.A. isimli şahıslardan üç (3) adet Kurusıkı tabanca ile birlikte bu tabancalara ait şarjör ve altı (6) adet boş kovan elde edilmiş, Kabahatler Kanunu kapsamında altı (6) şahsa çeşitli kabahatlerden 2283 TL idari para cezası tatbik edilmiş ve hakkında yakalama kararı bulunan bir (1) şahıs ekiplerimizce yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.

Trafik Yönünden; yirmi dokuz (29) araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanununun çeşitli maddelerine muhalefetten işlem yapılarak 4447 TL para cezası tatbik edilmiş, dört (4) araç sürücüsünün alkollü araç kullanmaktan ehliyetlerine el konulmuş ve üç (3) kişi ise daha önceden ehliyetlerine el konulduğundan ehliyetsiz araç kullandıkları tespit edilerek mahkemeye sevk edilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzce alınan tüm emniyet tedbirleriyle vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmeleri sağlanmış olup, çalışmalarımız aynı kararlılık içerisinde sürdürülecektir. 
 

 
 GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir