Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5096 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2013 - 19:14

Emniyetten Açıklama

Büyüt
Küçült
Emniyetten
25.05.2013 Cumartesi günü İlimiz 19 Eylül Kapalı Spor Salonunda oynanan Yeşilgiresun Belediye Spor - Trabzonspor Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off yarı final müsabakasında sahaya yoğun şekilde atılan pet şişe ve yabancı cisimlerden dolayı maç sona ermeden hakem heyetinin seyircinin tahliye edilmesi kararına müteakip salon boşaltılmıştır.

Salondan çıkan seyirciler yapılan ikazlara rağmen salonun etrafından ayrılmayarak rakip takım oyuncu ve yöneticilerine karşı küfürlü söylemlerini sürdürmüş, sonrasında ise görevlilerimizi taş yağmuruna tutmaları sonucu (2) polisimiz yaralanmış, (10) kadar polisimiz de atılan taşlardan tedavi gerektirmeyecek şekilde etkilenmiştir.

Çıkan olaylarda bir şahsın polis müdahalesinden kaynaklanarak yaralandığı, bir şahsın da ayağının kırıldığı haberlerinin bazı yerel basın organlarında yer bulduğu üzülerek müşahade edilmiştir.

Oysa ki, Kapalı Spor Salonu karşısında üst geçidin altında bir vatandaşımız kalp spazmı geçirmiştir. İlk olarak polisimiz fark ederek müdahaleyi yapmış, şahsın dilini dışarı çıkararak boğulmasını engellemiş  sonrasında ise yakınında bulunan  İl Sağlık Müdürümüz bizzat olaya müdahale etmiştir. Ayağı kırılan seyircimizin olayı ise, Mobese Kameraları ve basın organlarının kameraları önünde cereyan etmiş, şahıs koşarken ayağı tele takılarak bileğinin dönmesi sonucu ayağı kırılmıştır. Yani her iki olayda da polisimizin bu şahıslara bire bir müdahalesi olmadığı gibi alınan tedbirler sayesinde çok daha büyük olayların meydana gelmesine engel olunmuştur.

Şunun bilinmesini isteriz ki Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerçek amacı centilmence spor müsabakasının izlemek değil de bir takım gerginlikler yaratarak olaylar çıkararak adeta provakatörlük yapan şahıslara karşı kararlı tutumunu devam ettirecek, gerçek taraftarı diğerlerinden ayırarak olay çıkaranlara hukuki müeyyide ne ise onu uygulamaya devam edecektir.

Bahse konu karşılaşma ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili olarak da Müdürlüğümüzün teknik incelemesi devam etmekte olup, bu olaylara sebebiyet verenlerle ilgili adli ve idari yaptırımlar uygulanacaktır.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir