Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4776 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2013 - 10:06

Emniyetten Uçurtma Şenliği

Büyüt
Küçült
Emniyetten Uçurtma
Hacıhüseyin Mahallesinde bulunan Lunaparkın yanındaki boş alanda İl Emniyet Müdürlüğü,

Hacıhüseyin Mahallesinde bulunan Lunaparkın yanındaki boş alanda İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı koordinesinde Abacıbükü İlkokulu, 23 Nisan Ortaokulu ve Kayadibi Ortaokulu’nda okuyan toplam 60 öğrencinin katılımı ile “Bir İpte Minik Eller” isimli “Uçurtma Şenliği” düzenlendi.


Etkinlik ile ilgili İl Emniyet Müdürü Sayın Hikmet Bulak tarafından yapılan konuşmada;

 

Düzenlenen uçurtma şenliği ile uzun süren eğitim maratonunun ardından çocukların karne ve tatil heyecanını birlikte yaşayıp beraberce kutlamak ve geleceğin yöneticileri, idarecileri, esnafları, tüccarları, sanayicileri, bilim adamları ve eğitimcileri olarak karşımıza çıkacak ve geleceğimizi ülkemizin teminatı olan gençlerimize emanet edeceğimizin bilinci içerisinde daha sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde katkı sağlamak amacı ile bir araya gelmiş bulunuyoruz.

 

Bir ülkenin daha gelişmiş, batılı medeniyetler seviyesine çıkabilmesi için hem beynen, hem zihnen ve ahlaken çok iyi yetişmiş, örfüne, adetine, kültürüne ve ananelerine sahip çıkan, özünden uzaklaşmamış bir toplumla mümkün olacaktır.

 

Bugün hala gelişmiş medeni toplumlarla aramızda bir takım uçurumlar varsa, toplum düzeninin sağlanmasında, trafik kurallarının uygulanmasında, suç ve suçlulara meyillerde eğer bir takım sıkıntılar yaşanıyorsa yeterli bir eğitim altyapısının küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza, gençlerimize aktarılamadığından kaynaklandığını görmekteyiz. Çok küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza gerekli olan bilgi ve donanımları kazandırabilirsek bir otokontrol sistemi içerisinde onlar bizi yanlışlardan alıkoyacaktır. Trafik kurallarına uymamızı, hırsızlıktan, dolandırıcılıktan, kötü söz söylemekten, sporda şiddet gibi olumsuz bütün davranışlardan çocuklarımız bizi doğru noktaya çekecektir.

 

Üç ayrı okulumuzun değerli öğrencileri ile beraber bir uçurtma şenliği ve birtakım oyunlarımızla, eğlencelerimizle bir araya geldik. Başta değerli katkılarını esirgemeyen özel ve kamu kurum ve kuruluşlarımıza, milli eğitim camiasına, öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu şenliğimizin coşku ve güzellikler içerisinde ileride de hatıralarını güzel bir şekilde anımsayacağımız güzel bir etkinlik çerçevesinde ve hoşgörü içerisinde geçmesini diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

Ardından makarna kaldırma, saksıya pinpon topu atma, zıplayarak kutudan pinpon topu düşürme ve dart yarışması düzenlenmiş, yarışmalarda birinci olanlara 30 TL lik hediye çeki, ikinci ve üçüncülere ise pizza menüsü hediye edilmiştir.  Projeye destek olan sponsorların katkıları ile temin edilen (tişört, simit, meyve suyu, top kek, baloncuk çıkartan köpük tüpü, raket takımları ve dergiler) çeşitli hediyeler ile uçurtmalar etkinliğe katılan tüm çocuklara dağıtılmış ve çocukların doyasıya eğlenmesi sağlanmıştır.










Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir