Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11301 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Aralık 2020 - 13:36

Ensar Vakfı Giresun Şube Toplantısı yapıldı

Büyüt
Küçült
Ensar Vakfı Giresun Şube Toplantısı
ENSAR VAKFI GİRESUN ŞUBE TOPLANTISI, GENEL BAŞKANI DR.ŞENER AĞAÇ’IN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Ensar Vakfı Giresun Şubesi istişare ve bilgilendirme toplantısı, 12.12.2020 tarihinde Genel Başkan Sayın Dr. Şener AĞAÇ’ın katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıya, Ensar Vakfı Giresun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Göktekin ve üyeleri ile Genel Merkez Mütevelli Heyeti Üyeleri katıldı.

Zoom üzerinden online olarak yapılan toplantıda önce kısa tanışma gerçekleşti. Ardından Giresun Şubesi olarak yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Şube Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi GÖKTEKİN kısa bilgiler sundu. Göktekin konuşmasında; “Pandemi sürecinde iken yeni ve genç bir yönetim kurulu oluşturduklarını, Giresun’da öncelikle gençlik faaliyetlerine yöneleceklerini, özellikle üniversite gençliğinden istifade ederek verimli çalışmalar yapmayı planladıklarını; bunun da ancak yeterli fiziki alt yapının kurulması ile mümkün olabileceğini” bildirdi. Ardından Giresun ilinde yapılması planlanan Yükseköğrenim Öğrenci yurdu ile ilgili Genel Merkez Mütevelli Heyetinden Doç.Dr. Hayrettin Öztürk açıklamalarda bulundu. Öztürk yaptığı açıklamalarda, “Kısa sürede bir arsa bulunması halinde yurt binası inşaatına başlayabileceklerini, inşaat sponsorlarının ayarlandığını ve Giresunluların elini çabuk tutması gerektiğini” bildirdi. Aynı konuda söz alan Genel Merkez Mütevelli Heyeti Üyesi Recep Çalık ise Giresun’da yurt konusunu yakından takip ettiklerini, Hayrettin Hoca ve bazı arkadaşlarla ön çalışmaları yaptıklarını, birçok ilde Ensar yurt hizmeti verildiği halde Giresun’da bu faaliyeti bir türlü gerçekleştiremediklerini, bu yeni yönetim ile bu eksikliği inşallah gidermeyi umduklarını” söyledi. Mütevelli Heyeti Üyesi olan Faruk Aydın ise bu konuda elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu bildirdi.

Daha sonra Genel Başkan Dr. Şener Ağaç, Ensar Vakfı olarak Türkiye genelinde yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Toplantının sonunda söz almak isteyen katılımcılara söz hakkı verildi. Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Karakayalı, Fazlı Yıldız, Av. Fatmanur Çakır, Gülgün Hoşnut Göl, Fatma Albayrak, Fatih Yediyıldız, Yakup Kırdemir ve Necati Oral söz alarak Ensar Vakfı çatısı altında yapılması gereken çalışmalar hakkında fikirlerini beyan ettiler.

Yaklaşık 1,5 saat süren toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Ensar Vakfı Giresun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi GÖKTEKİN toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Toplantımıza katılarak bizi onurlandıran Genel Başkanımız Dr. Şener Ağaç ve Genel Merkez Mütevelli Heyeti Üyelerine, Genel Merkez çalışanlarına ve Giresun Şube Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir