Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7156 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Temmuz 2012 - 11:29

Espiye Pide Festivalinde Adam Boyu Pide Rekoru

Büyüt
Küçült
Espiye Pide Festivalinde Adam Boyu Pide
Bu yıl altıncısı düzenlenen festivalde, ilçe halkı ve Giresun'un önde gelen isimlerinin yanı sıra, şehir dışından bir çok önemli konuk ve gurbette yaşayan Espiyeliler katıldı.

Giresun’un Espiye ilçesinde ‘Espiye Kültür sanat ve Pide Festivali’ düzenlendi.

 Bu yıl altıncısı düzenlenen festivalde, ilçe halkı ve Giresun’un önde gelen isimlerinin yanı sıra, şehir dışından bir çok önemli konuk ve gurbette yaşayan Espiyeliler katıldı.

 Festivalde Meşhur Espiye pidesinin daha önceki yıllarda 2 metrelik rekoru bu sefer 2 metre 24 santimetre ile tekrar kırıldı.

 Akşam saatlerinde başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden festivalde, yöresel sanatçılar sahne alırken, ilerleyen saatlerde yapılan en hızlı pide yeme yarışması festivale damgasını vurdu.

 Ethem Küsülü’nün birinci olduğu yarışmanın ardından havai fişek gösterileri yapılan festival, Yıldız Tilbe konseriyle devam etti.

     

HORONAGA





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir