Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6279 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Haziran 2013 - 10:06

Eynesil ve Esnaflarına Teşekkürler

Büyüt
Küçült
Eynesil ve Esnaflarına
Eynesil İlçesi Kemaliye Köyünde üç çocuğuyla birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan aileye yapılan yeni evin inşaatından sonra içinin eşyaları da tamamlandı.

EYNESİL VE ESNAFLARINA TEŞEKKÜRLER

 

     Eynesil İlçesi Kemaliye Köyünde üç çocuğuyla birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan aileye yapılan yeni evin inşaatından sonra içinin eşyaları da tamamlandı. 

     Derneğin yaklaşık dokuz ay önce yardımcı olmaya başladığı  aile için önce yeni bir ev yapıldı sonra da evin içinin beyaz eşya, oturma grubu, yatak odası ve mutfak eşyaları tamamlandı. Evin içinin eşyalarını buzdolabı, televizyon, çamaşır makinası, çift ve tek kişilik baza ve yatakları, oturma grubu, halı, masa ve sandalyeleri, çekyat, perde ve güneşlik ile mutfak eşyaları Eynesil’li hayırseverler ile esnaflar tarafından karşılandı.

Başkan Emine Acar, Eynesil İlçemizin Kemaliye Köyünde üç çocuğuyla birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan ailenin evi ile ilgili Başta kaymakam bey olmak üzere muhtar Mustafa Civak, Av.İbrahim Topal, Usta Abdullah Civak, Vakıf Müdürü Mehmet Balcı, İmam Hatip Yaşar Kavgacı, İstanbul’daki dernekler ve bu çalışmamızda bizleri yalnız bırakmayan Eynesil halkına ve esnaflarına veemeği geçen herkese çok teşekkür ederim, nasip olursa ramazan ayı  girmeden önümüzdeki hafta içinde biri beyin tümörlü, biri konuşma ve rehabilite engelli üç çocuk beş kişilik ailemizi yeni evine alacağız dedi.  25.06.2013




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir