Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5524 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Mart 2013 - 00:37

Eyüp Çiftçi' den Önemli Açıklamalar

Büyüt
Küçült
Eyüp Çiftçi den Önemli
Giresun Konfederasyon Başkanı Eyüp Çiftçi, gazetemiz yazarı Zeki AL'a önemli açıklamalar yaptı..

Giresun Konfederasyon Başkanı Eyüp Çiftçi, gazetemiz yazarı Zeki AL’a önemli açıklamalar yaptı..

EYÜP ÇİFTÇİ; “ İLLE DE TURİZM DİYOR”

Giresun’un geleceğinin turizme bağlı olduğunu belirten Giresun Konfederasyonu Başkanı Eyüp Çiftçi, bu konuda kimsenin bir şey anlatmadığını ifade etti.

Yapılan havaalanın önemli olduğunu da belirten Çiftçi; “Ordu-Giresun Havalimanı işe yarayacak. Bu yörelere gelip-giden artacak.Her dalda yapılan tesisler daha kaliteli ve eli-yüzü  düzgün olacak.Turizm, sağlık ve sanayi dallarında daha fazla tesisleşme yaşanacak”dedi.

KONFEDERASYON NELER YAPACAK?

Dönüp geriye bakıldığında son 10 yılda Giresun’da kaybedilenleri ve kazanılanları olduğunu belirten Eyüp Çiftçi; “  Turizm adına Giresun Konfederasyonu’nun yurt içi ve yurt dışında bir takım girişimleri olacak. Önümüzdeki ay programlarımızı kamu oyu ile paylaşacağız.Bu konfederasyon turizm adına Giresun’u yukarılara taşıyacak çalışmalar içinde olacak.Giresun’da bugün gelen misafirlerini ağırlayacak çok kaliteli tesisler açıldı ama müşterisi yok. Sahilde konaklama tesislerimiz açıldı. Onlarında doluluk oranı az.Başka bir şey konuşmaya gerek yok.Bu doğal güzelliklerimizden her insan yararlanmalı”dedi.

SİYASİLER STK’NI GÖRMEMEZLİKTEN GELİYOR

STK’nın yöresine iyi-kötü siyasilerden daha güzel ve kalıcı eser bırakması gerektiğini savuna Giresun Konfederasyonu Başkanı Eyüp Çiftçi; “Siyasiler STK’na sahip çıkmazsa bir şey yapamazsın. İnsanların yöresindeki STK’na sahip çıkması lazım.Gelişmiş ülkelerde bir kişi 17-18 derneğe üye. Türkiye’de 80-100 kişiden biri üye..Giresun’un gurbette 750’nin üzerinde, Giresun’da 600 derneği var. Ortada dolaşan bir-iki dernek var. Onlar da kültür etkinliği yapıyor. Giresun’a gözle görülür, elle tutulur kalıcı eserlerin peşinde olmalıyız.”

İÇLERİNDE EN İYİ ÇALIŞANI GİRESUN DENİZ YILDIZI DERNEĞİ

STK’da bir iş yapıyorsan, gelirin-giderin varsa suistimaller olduğunu iddia edenler de çıkacaktır. STK’nın belli bir geliri yok. Yönetim cepinden nereye kadar harcayacak?Herkesin bakmakla yükümlü olduğu çoluğu-çocuğu var.Her türlü sosyal aktivitelerin içinde olacaksın. Geziler yapacaksın. Para harcayacaksın.Bizler Giresun Federasyonu olarak Giresun’da son 9 yılda 1550 çocuğu sünnet ettirdik. Hastası, okuyanı ile uğraşıyorsun. Yörende festival yapıyorsun. Destekçin fazla olsa, daha çok aktivite içinde olursun.Giresun’da 600 dernek var en takdir ettiğim ‘Giresun Deniz Yıldızı Derneği’. En faali bu.En çok hizmet yapanı Deniz Yıldızı..Dernekçiliğin hakkını veriyorlar.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir