Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4254 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2013 - 09:22

Festival Yürüyüşü Muhteşem Geçti

Büyüt
Küçült
Festival Yürüyüşü  Muhteşem
''Bulacak Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali'' yapılan festival yürüyüşü ile devam ediyor.

Festival Yürüyüşü  Muhteşem Geçti

 ''Bulacak Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali'' yapılan festival yürüyüşü ile devam ediyor.

 Farklı  ülkelerden ve şehirlerden ilçemize gelen dünya çocukları, bugün cumhuriyet meydanında toplanarak Festival yürüyüşünü gerçekleştirdiler. Cumhuriyet Meydanında başlayan yürüyüş, Cemal Gürsel caddesinde bando takımı eşliğinde ilkokulların yürüyüş düzenine katılarak, Oğuz Türüdü caddesi boyunca devam edip Cumhuriyet Meydanında son buldu. İlçemiz sokaklarını panayır yerine çeviren yürüyüşe katılan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, “ Bölgemizde ilk defa düzenlenen bu uluslararası çocuk festivaline yoğun katılım olması bizleri son derece memnun etmiştir Festivalimiz akşam saat: 16.30’da Belediye plajında yapılacak uçurtma şenliği ile devam edecek. 23 Nisan Salı günü akşam saat 18.00’da festivalin galasını gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı galaya bekliyoruz. Festival yürüyüşüne katılarak bizleri ve misafirlerimizi onurlandıran halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 Festival yürüyüşü ardından “Bulacak Belediyesi 23 Nisan Uluslararası  Çocuk Festivali” Bulancak Endüstri Meslek Lisesi (BATEM) Konferans Salonunda Azerbaycan Çocuk Tiyatrosu gösterisi ile devam etti.

 Festival yürüyüşüne Kaymakam Tayfur ELBASAN, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin UĞURELLİ, bazı daire müdürleri, basın mensupları ve birçok sayıda vatandaş katıldı. Festival Belediye Plajında düzenlenecek olan Uçurtma Şenliği ile devam edecek.


Başkan, çocuklar kadar şendi

"Bulancak Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali" kapsamında bugün Belediye plajında "Uçurtma Şenliği" düzenlendi.

Belediye plajında düzenlenen uçurtma şenliğinde, Belediyemiz tarafından 1000 adet uçurtma dağıtılarak, çocuklarımız ile yurt içi ve yurt dışından gelen konuk çocuklarımız gönlünce eğlenme imkânı buldular. Uçurtma şenliğine çocuklarımızın heyecanına Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN’da ortak olarak uçurtma uçurttular.

 

Yoğun katılımın olduğu uçurtma şenliğinde çocuklar kadar şen olan Başkan AYDIN, “ Bugün uçurtma şenliğine katılımın yoğun olduğunu görüyoruz. Çocuklarımız festival ile birlikte, anne babalarıyla ve konuk çocuklarla birlikte gönüllerince eğleniyorlar. Havanın rüzgârlı oluşu sebebiyle, çocuklarımız, vatandaşlar ve misafirlerimiz uçurtmaları doyasıya uçurtma fırsatı buldular. Onlarca uçurtmanın ilçemizi renklendirmesi güzel bir görüntü oluşturdu. Ulu Önder Atatürk’ümüz 23 Nisan gününü, bayram yapalım diye çocuklara armağan etmiştir. Çocukların bayramı olan bu güne bizlerde katılarak birlikte eğlendik. Festivalimiz 23 Nisan akşamı Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Gala gecesi ile devam edecektir. Tüm halkımız davetlidir ” dedi.

           



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir