Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8056 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Ekim 2011 - 11:35

Fethi Karahüseyin' den Teşekkür Mesajı

Büyüt
Küçült
Fethi Karahüseyin den Teşekkür
Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanı Fethi Karahüseyin, Diyanet-Sen ile ilgili yapılan yasal değişiklik sebebi ile bir teşekkür mesajı yayınladı.

Memur-Sen Konfederasyonu` na bağlı sendikamız Diyanet-Sen olarak, 2005 yılından bu  yana en az bir eğitim-öğretim döneminde 8 ay  görev yapmış Fahri Kur’an Kur’an Kursu    öğreticilerimiz yeterlik gibi diğer şartla haiz Fahri Kur’an Kursu Öğreticilerinin sözleşmeli personel statüsüne kavuşturulması;

“633 sayılı Diyanet İşleri Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanuna 17.09.2011 tarihli ve 28057 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan “Ekonomi Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair 653 Karar Sayılı Kanun Hükmünde Kararname”nin 13 ncü Maddesi İle Eklenen Geçici 17 İnci Maddesi Gereğince, Fahri Olarak Veya Ek Ders Ücreti Karşılığında Görev Yapanların, Kur’an Kursu Öğreticisi Kadrolarına Atanmasına Dair Usul Ve Esaslar”    gereği,

2005 yılından bu yana bir eğitim döneminde önce 365 gün fahri görevlendirilen- daha sonra sendikamızın girişim ve temasları sonucu bir eğitim ve öğretim yılında fahri olarak 8 ay görevlendirilme yapılabilineceği ifade edilmiş ve kanuni düzenleme de bu yönde sonradan düzeltilmiştir.

Diyanet-Sen kurulduğu günden beri din görevlilerinin haklarını her platformda savunmuştur. Bunun yanında gerek vekil imamlarımızın gerekse Fahri Kur’an Kursu öğreticilerimizin kadroya alınmaları konusunda başkanlığımızla her zaman temas halinde olmuş her fırsatta kadroya geçirilmeleri hususunda her platformda  talep ve görüşlerini ifade etmiştir.

 

Sendikamız olarak  Fahri Kur’an Kur’an Kursu öğreticilerimizin mağduriyetinin giderilmesi ve Fahri Kur’an Kursu Öğreticilerinin sözleşmeli personel statüsüne kavuşturulması alınmasında emeği geçen  Sn.Başbakanımıza, hükümetimizin kabine üyelerine, Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve  Memur-Sen Konfederasyonumuza ve sendikamızda emeği geçen herkese,  TEŞEKKÜR EDİYORUZ..

 

Bütün bu çalışmalar ortadayken, bir sendikanın yaptığı karalama, iftira ve gerçek dışı haberler sendikamızın başarılarını çekemediklerinin en açık kanıtıdır.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Saygılarımla…

   Fethi KARAHÜSEYİN

         Diyanet-Sen

   Giresun  Şube  Başkanı

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir