Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7157 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Temmuz 2011 - 18:49

Fındık Üreticisi Söz Verenleri Yanında Görmek İstiyor

Büyüt
Küçült
Fındık Üreticisi Söz Verenleri Yanında Görmek
Yaptığı basın açıklaması ile fındık üreticisi adına fındık taban fiyatını soran Atay GÜNGÖR, TBMM'de gurubu bulunan partileri de göreve çağırdı. Milletin ekmeğine-emeğine saygı istedi. Terörün durdurulması için çağrı yaptı. Çözüm istedi.

Atay GÜNGÖR; “Fındık üreticisi söz verenleri, yanında görmek istiyor”    Yaptığı basın açıklaması ile fındık üreticisi adına fındık taban fiyatını soran Atay GÜNGÖR, TBMM’de gurubu bulunan partileri de göreve çağırdı.   Milletin ekmeğine-emeğine saygı istedi.Terörün durdurulması için çağrı yaptı. Çözüm istedi. Büyük Anadolu Partisi Genel Başkanı Atay GÜNGÖR, fındık üreticisi seçim öncesi “yanınızdayız” diyen liderleri yanında görmek istediklerini belirterek;”Fındık üreticisinden % 65 civarında oy alan Sayın Başbakan, fındık parasıyla okuyan Sayın milletvekilleri; 10-15 gün sonra toplanmasına başlanacak fındık, bu yıl beklenen üretimin altında olacaktır. 2 milyon üretici, hala hükümetten ve seçtikleri milletvekillerinden fındık ile ilgili olumlu bir çalışma ve taban fiyat belirlemesini beklemektedirler" dedi.    “Nerede seçim meydanlarında malgalda kül bırakmayanlar?”diyen GÜNGÖR; “Üreticinin yanında olduğunu ve olacağını söyleyen liderler, milletvekilleri, daha 45 gün geçmeden üreticileri unuttular.Emekçileri unuttular”dedi. İktidar ya da muhalefetten fındık üreten illerin bir milletvekili çıkıp, TBMM. Başkanlığına, Başbakan’a ve hükümete fındık taban fiyatı ve fındık dikim alanlarının sınırlandırılması ile ilgili bir önerge verecek mi diye, umutla beklediğini belirten Büyük Anadolu Partisi Genel Başkanı Atay GÜNGÖR;” Ama nerede? Kardeşim; Biriniz fakir-fukaranın, garip gurabanın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz diye geldiniz. 9 yıldır maşallah ne yaptığınız ortada.   Diğeriniz; İşçi-köylü-emek-hak-özgürlük-eşitlik, insanca yaşam diye bangır bangır bağırdınız. Bir diğeriniz; Hilal kart ve yoksullukla mücadele dediniz. Bir grubunuz; Henüz ortalarda görünmüyor. Ne oldu? Seçim bitti her şey sütliman mı oldu? Yapmayın Allah aşkına! Bakınız; Sayın Hükümet ve Sayın muhalefettekiler. Bu milletin oyunu alıp vekil olabilirsiniz, iktidar da olabilirsiniz, ancak bu milletin ekmeğine, emeğine, aşına göz koyamazsınız. Meclisi tatile sokup sorunlardan uzak duramazsınız. Ülkede, üreticiyi-işçiyi-emekliyi-memuru-işsizi-yoksulu unutma lüksünüz yok. Terör yine aldı başını gidiyor. Lütfen kendinize geliniz. Eğer aynaya onurlu bakmak istiyorsanız, bütün bu sorunlara uzlaşarak çözüm üretiniz.” Dedi..(Zeki AL)      

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir