Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5892 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Şubat 2012 - 20:40

''Fırsatı Kaçırdık''

Büyüt
Küçült
Fırsatı
*Lig'de alt sıralarda yer alan takımların puan kaybettiği haftada Adanaspor karşısında 3 puan fırsatını kaçırdık ve tehlike bölgesinden uzaklaşma için adım atma fırsatını kaçırdık.

“FIRSAT KAÇIRDIK”

“KAYA GÖREVİNİN BAŞINDA”

*Lig'de alt sıralarda yer alan takımların puan kaybettiği haftada Adanaspor karşısında 3 puan fırsatını kaçırdık ve tehlike bölgesinden uzaklaşma için adım atma fırsatını kaçırdık.

Ligin güçlü ekiplerinden Adanaspor’u evimizde ağırladığımız karşılaşmada futbol olarak belli bölümlerde iyi oynamamıza karşın, 3 puanı getirecek, golü bulamadık. Ligin alt sıralarında yer alan takımların puan kaybettiği bu haftada kazanarak, bir iki basamak yukarı çıkmayı amaçlıyorduk. Aslında arzu ettiğimiz pozisyonları fazla sayıda olmasa da bulduk. Ancak sonucu getirecek golü bulmakta zorlandık.

Giresunspor’un oynadığı futbolun her geçen gün güzelleşmesi ve göze hoş gelen bir futbolun sergilenmesi ile savunmada az hata yapmamız maçın genelinde bizi mutlu eden gelişmeler.

Tüm bunlara karşın, herkesin bilmesi gereken olay şudur; Giresunspor olarak bir puan almaktan mutlu değiliz. Son üç maçta kaybetmemiş olmamız genel bir bakışla olumlu görünebilir ama bizim amacımız bundan böyle her maçı 3 puanla bitirmek üzerinedir.

TEŞEKKÜRLER ÇOTANAKLAR

Giresunspor’un vefakâr ve cefakâr taraftarına bu karşılaşmaya gösterdikleri ilgi ve takımımıza verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bu zorlu süreçten alnımızın akıyla çıkmamız için mutlaka taraftarımızın desteğini yanımızda hissetmemiz gerekiyor. Bu bağlamda desteğin artarak süreceğine inanıyor, onlara teşekkür ediyoruz.


HOCAMIZ GÖREV BAŞINDA

Ancak hemen vurgulamamız gerekiyor. Maçın sonunda hocamız Bahri Kaya için bir grup taraftarın yaptığı olumsuz tezahürat bu güzel tabloya gölge düşürdü.

Yönetim Kurulu olarak hocamızla ilgili bir tasarrufumuzun olmadığını, hocamızın görevi başında olduğunu futbolseverlere duyurmak istiyoruz.

Kenetlenmemiz gereken günlerde ayrışmanın Giresunspor’a faydası olmayacağının bilinmesi gerektiğini belirtmemize gerek yok.

Bu arada maç sonrası taraftarlarımızın kulüp binasına gelerek takım kaptanımız Ömer Hacısalihoğlu’nun yaş gününü kutlamaları dayanışmanın bir parçası olmuştur. Taraftara bu ince davranışı nedeniyle ayrıca teşekkür ediyoruz.

HEDEF GÖZTEPE MAÇI

Adanaspor maçını geride bırakıp, yarın itibarıyla Göztepe maçına odaklanacağız. Bilindiği gibi Göztepe kadrosuna bakıldığında ligin en iyi ekiplerinden biri. Ancak bulunduğu yer kadrosuyla paralellik göstermiyor. İşte böyle bir takımla 6 puanlık maça çıkacağız. Tüm kayıplarımızı bu maçta telafi etmek en büyük amacımız.

Giresunspor Yönetim Kurulu

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir