Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 33289 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Nisan 2017 - 14:20

Gabar Şehidimiz Ufuk Bingöl, Törenle Karşılandı

Büyüt
Küçült
Gabar Şehidimiz Ufuk Bingöl, Törenle
Şırnak ili Gabar Dağı bölgesinde bugün (04.04.2017) şehit olan J.Uzm.Çvş. Ufuk Bingöl için Ordu-Giresun Havalimanında karşılama töreni düzenlendi.   Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı 2’nci Jandarma Komando Tabur Komutanlığı emrinde görevli J.Uzm.Çvş. Ufuk Bingöl, Akçay 6’ncı Mekanizma Piyade Tugay Komutanlığı sorumluluğunda, Şırnak ili Gabar Dağı bölgesinde bulunan Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensupları ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek için icra edilen Şehit Piyade Er Bayram Kardaş operasyonu kapsamında 4 Nisan Salı günü saat 08.30 sıralarında Güneşli Mevkiinde BTÖ mensupları tarafından yerleştirildiği değerlendirilen El Yapımı Patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu olay yerinde şehit oldu.   Şehit J.Uzm.Çvş. Ufuk Bingöl için bu akşam saat 21.30 da Ordu-Giresun Havalimanında askeri karşılama törenini düzenlenendi. Tören öncesi şehidimizin ailesini, Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Numan Kurtulmuş ile Vali Hasan Karahan teselli ederek, yalnız bırakmadılar.   Törene, Şehidimizin yakınlarının yanı sıra; Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Numan Kurtulmuş, Vali Hasan Karahan, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av.Sabri Öztürk, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.   Ordu-Giresun Havalimanında düzenlenen karşılama töreninin ardından kalabalık bir araç konvoyu ile Giresun Merkez Teyyaredüzü Mahallesindeki evinin bulunduğu caddeden mahalle sakinlerinin tekbir ve duaları arasında geçirilen Şehidimizin naaşı Giresun Prof.Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morguna konuldu.   Şehidimiz; 5 Nisan Çarşamba günü Giresun Merkez Hacı Miktat Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Merkez Esentepe Köyünde toprağa verilecektir.           Giresun Merkez Esentepe Köyü nüfusuna kayıtlı J.Uzm.Çvş. Ufuk Bingöl, 29 Eylül 1991 Şişli-İstanbul’da doğdu. Annesi Emine Bingöl vefat etmiş olup, babasının adı Arif Bingöl’dür. Şehidimizin kardeşi Melek (Bingöl) Çağman evli olup, şehidimizin eşi Ayşegül Bingöl ev hanımıdır. Şehidimizin 2 yaşında (2015 doğumlu) Emine Eyül Bingöl adında bir kız çocuğu bulunmaktadır.   Şehit J.Uzm.Çvş. Ufuk Bingöl, 2013 yılında memuriyete başlamış olup, 3,5 yıllık memuriyeti bulunmaktadır.  

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir