Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5716 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Haziran 2012 - 18:49

Gecenin Ardından Teşekkür Mesajı

Büyüt
Küçült
Gecenin Ardından Teşekkür
12 mayis 1012 tarihinde Melville Mariott ta NY Giresunlular Derneginin organize ettigi ''Turk Kultur ve dayanisma Gecesi''ni basarili bir sekilde ve rekor duzeyde katilimla gerceklestirmis olmanin gurur ve sevincini yasamaktayiz.


Degerli hemserilerim ve ABD-Turk toplumu uyeleri,

12 mayis 1012 tarihinde Melville Mariott ta NY Giresunlular Derneginin organize ettigi "Turk Kultur ve dayanisma Gecesi"ni basarili bir sekilde ve rekor duzeyde katilimla gerceklestirmis olmanin gurur ve sevincini yasamaktayiz. NY Giresunlular Derneginin kaliteli ekibi sayesinde genis bir katilim ve coskulu gecen balomuz ABD de en kalabalik Turk toplumu olan hemserilerime yakisacak sekilde olmasi yonetim kurulu arkadaslarimi son derece mutlu etmistir. Butun bunlara ragmen elimizde olmadan ufak aksakliklar veya hatalarimiz olmustur. Kucuk hatalarimiz olduysa, bunlari kabul edip degerli halkimizdan ozur dilerim. Bunlardan ders alip ilerki senelerde daha iyisini yapma gayreti icinde olacagimizdan emin olabilirsiniz.
Bu gece ayni zamanda ilkleriyle de tarihe gecmistir. Ilk kez Giresunlu sanatcilarimiz ABD de gecemize sahne alma imkani bulup, sizleri costurmuslardir. Ali Gedik, Murat Celik ve Tuncay Uzun kendilerini kanitlamislardir. Sanatcilarimizin hepsine burada yasayan hemserilerim adina tesekkur ederim.
Toplumumuzdan desteklerini hic esirgemeyen baskonsolosumuz Levent Bilgen beye ve konsolosumuz Umit Alpaslan Kilica tesekur ederim.
Ya Turk toplumu icin buyuk gayret gosteren TADF baskani Ali Cinar, Her zaman yanimizda olmustur. Dernegimizin butun faaliyetlerine katilarak Giresunlularin sevgisini kazanmistir. Desteklerini hic esirgemedigi icin tesekkur edrim. Turk Toplumu icin yaptigi fedakarliklardan dolayi destegi hakedmistir.
Boyle buyuk bir organizasyonu gerceklestirmek kolay olmadi. Bu bir ekip isidir. Gunler oncesinden isini gucunu birakip gece gunduz calisan arkadaslarimza ne kadar tesekkur etsek azdir, Organizede onemli olcude katki saglayan 2. baskan Oktay Top, bilet satislarinda rekor kiran Mustafa Dorak ve Izzet cebeci, her calismada yanimizda olan Isa Citlak arkadaslarimizin fedakarliklari odulluktur. Muammer Ozdemir, Ilhami Aslan, Senel Kurun, Osman Nuri Kir, Selda Ozdemir, Yucel Ozdemir, Mustafa Kahveci, Ibrahin Aydin kardeslerimizin maddi ve manevi fedakarliklari unutulamaz. Hepsi karsiliksiz calistilar. Ya is adamlarimiz, Sukru akkaya, Sebaatin Kurun, Refik Yilmaz, Sebaatin Aydin, Halil Kuru, Gulseren Akcay, Sefik Yavuz, Suayip Tiyaloglunun buyuk desteklerini alkisliyorum.
Turkiye ayaginda bizlere desteklerini esirgemeyen degerli buyuklerimize ne demeli, Hikmet Ilhami Temel hocamiz Turkiye ayagindaki butun islerimizde gece gunduz calisarak geceye buyuk katki saglamistir. Gazeteci abimiz Candemir Sari gazetelerinde gecenin tanitiminda ayni zamanda onur konugu olarak bizleri gururlandirmistir. Fatih Ozdemir arkadasimiz Yaglidere.com da bizleri desteklemis ve onur konugumuz olmustur. Yine degerli gazeteci hemserimiz Hasan Celik bizlere kalemi ve gonluyle destekte bulunmustur. Emniyet mudurumuz hikmet bulak, Yaglidere Belediye baskani Abdurrahman Kirhasanoglu, Kesap belediye meclis uyesi Mehmet Yuksel Turkiyeden onur konugumuz olarak bizlere desteklerini esirgemedikleri icin tesekkur ederim.
ABD deki Turk derneklerinin bir cogundan destek gelmistir. Kardes dernegimiz Turk Amerikan Giresunlular Dernegi, Azerbeycan cemiyetleri birligi, ABD Ulku Ocaklari,ABD Corumlular Dernegi, ATCOM baskani Ihsan Isik, Turk Kultur Merkezi, Cami derneklerimiz hepinize tesekkur ederim.
Ana sponsorlarimiz, THY, Vakifbank, Mekan Gyro, Nazar, Turkana Food, Sukru Akkaya insaat, Fenerbahceusa, Unique Setting of New York ve diger sponsorlarimiz, Metro Car Sale, Istikbak, saray restaurant, Sahin auto Care, New little East Neck Auto Repair,Helal Meat& grocery, Dunya Telecom, Vintage Food, chit chat Cafe, Pasha Wholesale, Toros Restaurant, MYA Dental Arts, Konak, Allstate, Filiz Travel, Taskin Bakery, Begonia Advertising, Cimoglu Jewelry, Alibaba ve doktorumuz Sinan Kadayifci Hepsine tesekkurlerimi sunuyorum. Kisa bir donemde Gecemizin en iyi sekilde yapilmasi icin calisan ve emek veren New York Giresunlular Derneginde gorev yapan butun arkadaslarima tesekkur edrim. Yine gecemizi kamerasiyla iyi bir cekim yapan Kursat Yonet, fotorafiyla Ramis Hocur kardeslerimze birer buyuk tesekkuru sizler hakediyorsunuz.
Birlik ve beraberlik icinde boyle buyuk bir organizasyonun basarila bir sekilde sonuclanmasi "Sizlerin Basarisi" olmustur.
Savas Sahin New York Giresunlular Dernegi Yonetim Kurulu Baskani



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir