Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7051 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Temmuz 2013 - 14:14

Geleneksel 3. Saadet Yayla Şenliği Kümbetde Yapıldı.

Büyüt
Küçült
Geleneksel 3. Saadet Yayla Şenliği Kümbetde
Saadet Partisi Giresun İl Teşkilatının Geleneksel Yayla Şenliğinin 3. sü 30 Haziran Pazar Günü Kümbet Yaylası Aymaç mevkiinde yapıldı.

Geleneksel 3. Saadet Yayla Şenliği Kümbetde Yapıldı.

Saadet Partisi Giresun İl Teşkilatının Geleneksel Yayla Şenliğinin 3. sü 30 Haziran Pazar Günü Kümbet Yaylası Aymaç mevkiinde yapıldı.

Yayla Şenliğine Erenler Belde Belediye Başkanı  Ömer Bektaş, İl Başkanı Süleyman Tekbaş, İl Müfettiş Davut Tepeyurt, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulları, Hanım Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda misafir katılmıştır.

Açılış konuşmasını yapan İl başkanı Süleyman Tekbaş konuşmasında; “Her yıl düzenli olarak yaptığımız ve artık geleneksel hale getirdiğimiz yayla şenliğini bu yıl Kümbet Yaylası Aymaç mevkiinde yapıyoruz. Şenliğimize katılan herkese teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Geleneksel hale gelen bu yayla şenliğimiz yerel seçimler öncesi teşkilatlarımızın motivasyonunu artıracaktır. Daha önceki toplantılarda da ifade ettiğimiz gibi bizim yerel seçimlerde tek bir hedefimiz var, Giresun’da bütün belediyelere talip olmak ve onları kazanmak. Bu belediyeleri kazanmak için daha önceden kazanılmış bir tecrübemiz, inanç ve kararlığımız var. Tek yapacağımız şey bu tecrübeyi, inanç ve kararlığımızı seçmenlerimize taşımaktır. Hiç kimse bize siz bu işlerden anlamazsınız diyemez. Çünkü Türkiye’yi gerçek anlamda belediye hizmetleriyle tanıştıran Milli Görüştür .Gündemle  ilgili kısa bir açıklama yapan il başkanı Tekbaş ;rahmetli Adnan Menderes Türkiye’yi küçük Amerika’ya çevirmek istiyordu. Bu manada son ABD ziyaretinde istediğini alamadığı gibi ABD Türkiye’den çok ağır şeyler istedi.ABD dönüşü yaptığı açıklamada sanırım yeni dostlar bulmamız lazım dedi ve 1960 yılının yaz aylarında Rusya’ya ziyaret planlamıştı .Adnan Menderes Rusya’ya gitmeden 27 mayıs darbesi yapıldı.Şimdi bugün ise Tayyip Erdoğan son ABD ziyaretinde istediğini alamadığı gibi ABD Türkiye’den çok ağır şeyler istedi.Gerek Suriye  gerek se İran konusunda.Kabul edilmesi ve uygulanması çok zor olan bu isteklerin sonucunda gezi parkı olayları patlak vermiştir.Bu gelişmeler bize Türkiye’nin yabancıların istedikleri gibi at koşturduğu ülke haline geldiğini gösteriyor ” Dedi.

İl Başkanının konuşmasının ardından İl Müfettişi Davut Tepeyurt’da bir konuşma yapmış ve konuşmasında teşkilatlarımızın yerel seçimler öncesi daha sıkı bir şekilde çalışması gerektiğini ifade etmiştir. Ayrıca gündeme dair konuşarak; “Gezi parkı eylemlerinde sayın başbakan konuşmalarında faiz lobisinden bahsetmiş ve şikâyetçi olmuştur. Hâlbuki 10 yıl boyunca faiz lobisinin en büyük destekçileri kendileri olmuştur. Halkımızın alın terini 10 yıl boyunca faiz lobisinin cebine akıtmıştır. Şimdi bu şikayet niye? Hem şikâyet ediyorsun hem de hazine ihalesi açıyor borçlanıyorsun. Faiz oranı kaç % 8,93. Hani hazine ağzına kadar para ile doluydu. Niye borçlanıyorsun? Çünkü bu bir aldatmaca. Bankalar efendi olmuş insanlar köle ve AKP hükümeti de bu sistemin payandası.” Dedi.

En son konuşmayı Erenler Belediye Başkanı Ömer Bektaş yapmış ve konuşmasında; “Belediyeler içinde tek borçsuz belediye biziz. Belediye başkanı seçilecek olan arkadaşlarımız daima hakkı üstün tutan bir anlayış içerisinde belediye hizmetlerini yürütmek zorundadır. Efsane Milli Görüş Belediyeciliği bu anlayış üzerine bina edilmiştir. Biz daima hizmet eden olacağız. Yarın hakkın divanında sorumlu olduğumuz insanlardan hesaba tutulacağız. Milli Görüşçüler olarak bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürmek zorundayız. Yoksa diğerlerinden bir farkımız kalmaz. Belediyecilikte farkımızı hissettireceğiz ki Genel seçimlerde partimiz iktidar olsun. Refah partisinin iktidarı bu yolla sağlanmıştır. İlkönce Urfa, Konya daha sonra İstanbul, Ankara ve daha da sonra Refahyol İktidarı. Bizden başka hakkı savunan parti yok, bizden başka AB’ye karşı çıkan parti yok, bizden başka yeniden büyük Türkiye diyen yok, bizden başka yeni bir dünya düzeni diyen yok, bizden başka mazlumların çığlığını duyuran yok, bizden başka faizsiz sistem diyen yok, bizden başka hakkı üstün tutan yok. Onun için biz herkesten daha çok çalışmalı ve mücadele etmeliyiz. Yarınlarımız için, çocuklarımız için, Allah rızası için.” Dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir