Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6241 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Ocak 2012 - 18:58

Gelir Testi İşlemleri Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Gelir Testi İşlemleri Devam
Yasanın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren ilimiz genelindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bu yöndeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

1 Ocak 2012 tarihinde yürürlüğe giren zorunlu Genel Sağlık Sigortası kapsamında vatandaşların gelir testi yaptırma işlemleri tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de yoğun bir şekilde devam ediyor.   Yasanın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren ilimiz genelindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları  bu yöndeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.   Sosyal güvencesiz vatandaşların, genel sağlık sigortası kapsamına alınması için yaptırmak zorunda oldukları gelir testi için İlimiz Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bugüne kadar yaklaşık1500 müracaat yapıldı. Başvuru yapan vatandaşların incelemeleri yapılıyor.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bu ay sonu bitecek gelir testi süresinde uzatmanın söz konusu olmadığını ancak, Ocak ayı primlerinin Şubat sonu itibariyle yatırıldığı için Genel Sağlık Sigorta Sisteminde bulunmayan 1 milyon 700 bin kişinin Şubat ayı sonuna kadar gelir testi başvurularını yapabileceklerini söyledi.

  





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir