Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7424 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2013 - 01:07

''Gençler İçin Avrupa Fırsatları'' Konferansı

Büyüt
Küçült
Gençler İçin Avrupa Fırsatları
Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü tarafından düzenlenen ''Gençler İçin Avrupa Fırsatları'' başlıklı konferans, Valiliğimiz Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi personeli Ali Yılmaz'ın konuşmacı olarak katılımı ile 24 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 14:00'da, Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü tarafından düzenlenen “Gençler İçin Avrupa Fırsatları” başlıklı konferans, Valiliğimiz Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi personeli Ali Yılmaz’ın konuşmacı olarak katılımı ile 24 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 14:00’da, Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

 

Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Yalçın Sarıkaya’nın yaptığı açılış konuşmasından sonra söz alan Ali Yılmaz, yaptıkları AB çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yılmaz, özellikle Türkiye-AB arasındaki  siyasi gelişmeler, mali ilişkiler, AB ile yapılan müzakereler konularına değindi. Türkiye’nin AB ile ilişkilerinde müzakerelerin eğitim alanında da çeşitli imkanlar doğurduğunu ve öğrencilerin bundan en iyi şekilde yararlanmaları gerektiğini söyledi.

 

Giresun Belediyesi Eurodesk Temas Noktasından Proje Uzmanı Asuman Uzundere de öğrencilerin Avrupa fırsatlarından nasıl yararlanabilecekleri konusunda detaylı bilgiler sundu. Katılımcılara Erasmus ve mesleki eğitim konularında izleyecekleri yol hakkında bilgiler veren Uzundere konuşmasını proje hazırlamada izlenecek aşamalar hakkında bilgi verdi.

 

Giresun Üniversitesinin akademik-idari personeli ile öğrencilerin katıldığı etkinlik sonunda, günün anısına hazırlanan Teşekkür Belgeleri, Üniversitenin akademisyenlerinden Öğr. Gör. Gülizar Öksüz tarafından konuşmacılara takdim edildi.










Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir