Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7323 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Şubat 2011 - 11:43

Gezmiş Bulancak'da işsizliği çözme sözü verdi;

Büyüt
Küçült
Gezmiş  Bulancakda işsizliği çözme sözü
Muhtarlar Derneği ile Bedensel Engelliler Derneği'ni ziyaret ettikten sonra pazarı da gezen CHP Milletvekili aday adayı İnş. Müh. Aykut Gezmiş ''İşsizlik ve yoksulluk kader değildir' Halkın iktidarında son bulacaktır'' dedi

Gezmiş  Bulancak'da işsizliği çözme sözü verdi; 

Muhtarlar Derneği ile Bedensel Engelliler Derneği'ni ziyaret ettikten sonra pazarı  da gezen CHP Milletvekili aday adayı İnş. Müh. Aykut Gezmiş ''İşsizlik ve yoksulluk kader değildir' Halkın iktidarında son bulacaktır'' dedi 

     CHP Giresun Milletvekili Aday Adayı İnş. Müh. Aykut Gezmiş’e Bulancaklılar yoğun ilgi gösterdi. Önceki gün Bulancak’taki ziyaretlerine Mahalle ve Köy Muhtarları Derneğini ziyaret ederek başlayan Gezmiş, esnafın dertlerini dinledi, pazarcılarla sohbet etti, günü engelliler derneğini ziyaret ederek tamamladı.

     Bulancak Mahalle ve Köy Muhtarları Derneğini ziyaretinde sorunlarını  dile getiren dernek başkanı Turan Elitemiz, “Muhtarların sorunları  çok. Elektrik, yol, su sorunu devam ediyor. Ayrıca özlük haklarımız iyileştirilmeli. Bunun yanında Bağ-Kur primlerimizi ödeyemiyoruz. Bu nedenle cezaevine giren arkadaşlarımız var. Bizim fazla bir talebimiz yok, maaşlarımız en az asgari ücret olsun yeter. Umarız halkımıza en güzel hizmeti veren kadrolarla ülkemiz yönetilir” dedi.

     Diğer muhtarların da sorunlarını dinleyen İnş. Müh. Aykut Gezmiş, muhtarların genel olarak sorunlarının aynı olduğunu ve bu sorunları dinleyip Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na ilettiklerini belirterek “Ülkenin en büyük sorunlarının işsizlik ve yoksulluk olduğunu biliyoruz. Bizim bunlara çözüm önerilerimiz var. Muhtarlar da bu sorunlardan etkileniyor. Biz adil bir paylaşım yapacağız bölgesel ve sektörel süper teşviklerle Giresun’a fabrikalar kurulmasını sağlayacağız” ifadesini kullandı.

     “İşsizlik ve yoksulluk kader değildir” diyen İnş.Müh. Aykut Gezmiş, “Karşımızda söylediklerini hayata geçiremeyen  iktidar vekilleri var. Bu iktidar halkı bilerek yoksullaştırdı, planlayarak hayvancılığı ve tarımı bitirdi. Böylece de yoksul halka yardım yaparak duygularını sömürdü. Bunun için hep birlikte seçimlerde el ele vererek halkın iktidarını kurmalıyız” şeklinde konuştu.

     Muhtarların kendisine gösterdiği sıcak ilgiden memnun olan İnş.Müh. Aykut Gezmiş, daha sonra bir fırın ve bir gözlükçünün açılışına katıldı. Bulancaklıların yoğun ilgisi ile karşılanan İnş. Müh. Aykut Gezmiş, beraberindekilerle birlikte Bulancak Pazarına giderek pazarcılarla sohbet etti.

     Pazarcıların kendisine adaylık yolunda başarılar dilemesinin ardından esnafların dertlerini dinleyen Gezmiş, kahvehane ziyaretlerinin ardından Bulancak Bedensel Engelliler Derneği’ne geçti. Dernek Başkanı Mehmet Yaşar ve üyeler ile konuşan Gezmiş, engellilerin daha rahat yaşayabilmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

       İnş Müh. Aykut Gezmiş’e Bulancak ziyaretlerine İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim Canik, İl Başkan Yardımcıları Necmi Sıbıç, Selahattin Ay, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Mustafa Yılmaz, Türker Salbacak, partililer ve bazı muhtarla da katıldı.  




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir