Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12617 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Haziran 2017 - 23:22

GİMEV’ Den Geleneksel İftar

Büyüt
Küçült
GİMEV’ Den Geleneksel

Giresun ve İlçeleri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Vakfı (GİMEV) geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar davetlerinden birini daha İBB Florla Tesisleri’nde verdi.

İftar davetine Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun eski Milletvekili Ali Temür, İstanbul Vali Yardımcısı Osman Günaydın, Eyüp eski Belediye Başkan Yardımıcısı Osman Elevli, Düzce Müftüsü Selami Emen, İÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Enver Arıkoğlu, İş adamı Termikel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Şahin, İSMMMO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Balcıoğlu, Yağlıdere ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı, Giresun Dernekleri Birliği, Giresun Federasyonu Kurucular Kurulu Başkanı Halil Kütük, Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı İstanbul İkitelli Organize Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Kayas, Giresun Üniversitesi Personel daire Başkanı Hasan Külekçi, Giresun KAMUSEN Başkanı Kerim Süral, Giresun İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Cemalettin Aydınoğlu, Ebubekir Çavuşoğlu, ismini burada sayamadığımız, iş, sanat, bürokrasi ve medya dünyasından pek çok isim katıldı.

İftar öncesi Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu ve iftar sonrası Yemek duasını ise Düzce Müftüsü Selami Emen yaptı.

Sunumunu İdris Günaydın’ın yaptığı iftarda duygu düşüncelerini ifade eden GİMEV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Maraş, GİMEV’in çalışmalarından söz ettikten sonra burs konusunun hassasiyeti üzerinde görüş ve düşüncelerini açıkladı. Üyelerden ve iş adamlarından GİMEV’in üniversite öğrencilerine verdiği burslara katkılarını esirgememelerini istedi. Maraş, ayrıca davete gösterilen katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür etti.

Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan’da konuşmalarında ramazan ayının ve davetin önemine vurgu yaparak “Bizleri iftar sofrasında bir araya getiren GİMEV’e teşekkür ediyoruz” dediler. GİMEV’e bugüne kadar yaptıkları çalışmalara teşekkür ederek, bundan sorası yıllarda yapacağı çalışmalarda da başarılar dilediler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir