Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6600 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2013 - 20:22

Gimev' den İmza Kampanyasına Destek

Büyüt
Küçült
Gimev den İmza Kampanyasına
GİMEV ''Giresun ve İlçeleri İmam-Hatip Mezun ve Mensupları Eğitim Kültür''' Vakfı Başkanı Ali Aydın ve Giresun Temsilcisi Ebubekir Çavuşoğlu ortak basın açıklaması yaptı.

    GİMEV’DEN İMZA KAMPANYASINA DESTEK

GİMEV ''Giresun ve İlçeleri İmam-Hatip Mezun ve Mensupları Eğitim Kültür''' Vakfı  Başkanı  Ali Aydın ve Giresun Temsilcisi Ebubekir Çavuşoğlu ortak basın açıklaması yaptı.

 

Açıklamada “Memur-Sen tarafından Türkiye genelinde başlatılan kamuda kılık   kıyafet serbestliğini amaçlayan "Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyasını destekliyoruz.

"Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyası için Giresun Belediyesi'ne kentin 3 bölgesinde stant açmak isteyen SAĞLIK-SEN sendika yetkililerine, Giresun Belediyesi tarafından hiçbir bir gerekçe gösterilmeksizin izin verilmemesini kabul edilemez bir durum olarak değerlendiriyor ve Giresun Belediye Başkanını kınıyoruz. Yaptırdıkları pankartla birlikte Giresun Belediyesi'ne olan tepkilerini ortaya koyan sendika yetkililerini de destekliyoruz.

 

"Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyası için kentte stant açılmasına izin vermeyen Giresun Belediyesi’ne tepki gösteren, Belediye tarafından gereken iznin verilmemesini protesto etmek amacıyla sendika binasına "Giresun Belediyesi'ni Kınıyoruz" yazılı pankart asan SAĞLIK-SEN Giresun Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini, bu haklı eylemlerinden dolayı tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyor, konunun takipçisi olacağımızı belirtmek istiyoruz. CHP’li Giresun Belediyesi’ni bu anlamsız tutum ve davranışından dolayı kınıyoruz.

 

GİMEV, tüm Giresun’a mal olmuş bir STK’dır. Sendikalar da çok önemli birer sivil toplum kuruluşudur. Kamuda kılık kıyafet özgürlüğüyle ilgili başlatılan bu  kampanyayı hem yazılı ve görsel basından, hem de kamuoyundan takip ediyor ve destekliyoruz. Bu kampanyanın sonucunda Sayın Başbakanımızın gerekli adımları atacağını ve gereken talimatı vereceğini düşünüyoruz.

 

Saygılarımızla. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

   




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir