Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4223 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2013 - 11:54

Giresun Devlet Hastanesi'nde Yangın Paniği

Büyüt
Küçült
Giresun Devlet Hastanesinde Yangın
Giresun Devlet Hastanesi'nin kazan dairesinde meydana gelen yangın paniğe neden oldu. T.C. Giresun Valiliği Skip Navigation Links Anasayfa Valilik Milletvekilleri Giresun Hakkında Yerel Yonetimler Turizm Genelgeler İhaleler İletişim 21 Haziran 2013 Cuma

Giresun Devlet Hastanesi'nde Yangın Paniği

Giresun Devlet Hastanesi'nde meydana gelen yangın paniğe neden oldu.Acildeki hastaların başka hastanelere tahliye edildiği yangın paniğinde acil servis uzun süre hizmet dışı kaldı.

Giresun Devlet Hastanesi'nin bodrum katında bulunan kazan dairesinde elektrik panosundan kaynaklandığı belirtilen yangın meydana geldi. Acile gelen bir hastanın dumanları fark edip güvenliğe haber vermesiyle müdahale edilen yangın, itfaiye ekiplerinin gelmesiyle kontrol altına alındı. Hastanenin acil bölümünün duman etkisinde kalması sonucu hastalar başka hastanelere tahliye edilirken, bazı araç gereçler de hastane bahçesine çıkartıldı.

Acil servisinin uzun süre hizmet veremediği yangın paniğiyle ilgili bilgi veren Başhekim Ahmet Bal; "Hastanemizin teknik servisinde elektrikten kaynaklanan yangın paniği yaşandı.Elektrik panosundan yükselen dumanlar nedeniyle hastanemizin sadece acil servisindeki hastaları tahliye ettik ve bir süre hizmete durdurduk.Hastanemizin diğer servislerinde ise durum normaldir."dedi.


Vali Şahin’den Yangın Mahallinde İnceleme

Vali Dursun Ali Şahin, dün gece 23.30 sıralarında Giresun Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesinin bodrum katında çıkan yangın mahallinde incelemelerde bulundu.


İncelemeleri sırasında Giresun Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Dr.Beytullah Şahin’den yangının çıkış nedeni ve hasar durumu ile ilgili ayrıntılı bilgi alan Vali Şahin, olayın daha vahim sonuçlar doğurmadan sadece maddi hasarla atlatılmasının en büyük tesellileri olduğunu ifade ederek, olayın başlamasından şu ana kadar KHB ve Hastane yönetiminin gösterdiği özverili çalışmalarla hizmetlerin aksamadan yürütülmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Yangın mahallindeki incelemelerinin ardından Giresun KHB Genel Sekreteri Dr.Beytullah Şahin’i makamında ziyaret eden Vali Şahin, bir süre sohbet etti. 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir