Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5062 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Mart 2013 - 11:50

Giresun; En Yeşil Ve Dumansız İl

Büyüt
Küçült
Giresun En Yeşil Ve Dumansız
Zaman Gazetesi’nin 11 Mart tarihli haber yorumunda İlimiz en yeşil ve dumansız il olarak gösterildi.

Türkiye’deki yaşam kalitesi ve bölgesel farklılıkların incelendiği haber yorumda 11 başlıkta ilk üç ve son üç iller veriliyor. Buna göre ülkemizin en temiz ve yeşil illeri sırayla Giresun, Eskişehir ve Artvin olarak belirlendi.

Böylece İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Murat Şeker’ in yaptığı çalışmada Giresun’un yeşil ve dumansız bir olduğu teyit edilmiş oldu.

Bilindiği gibi 2011 yılında Valiliğimize atanan Vali Dursun Ali Şahin’in ilk icraatlarından biride ağaçlandırma seferberliği oldu. Bu amaçla kısıtlı bütçe imkânlarına rağmen ağaçlandırma faaliyetlerinde kullanılmak üzere araç-gereç alımı yapılmış ve daha yeşil bir Giresun için çalışmalara başlanmıştı.

Diğer taraftan İlimizdeki hava kirliliğini önlemeye dönük Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ’nün çalışmalarını da ciddi destek veren Vali Şahin düzenli olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

İlimizdeki hava kalitesini takip etmek amacıyla kurulmuş bir adet hava kalitesi ölçüm istasyonu bulunuyor. İstasyondaki ölçüm sonuçlarına http://www.havaizleme.gov.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir