Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5510 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Ağustos 2013 - 12:00

Giresun Federasyonundan İftar

Büyüt
Küçült
Giresun Federasyonundan
Vali Dursun Ali Şahin, kısa adı Giresun Federasyonu olan merkezi İstanbul’da bulunan Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu tarafından dün akşam Ayvasıl Liman Restauran’ta düzenlenen iftar programına katıldı.



İftar programına; Vali dursun Ali Şahin, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, 22 ve 23.Dönem İstanbul Milletvekili Hüseyin Besli, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdür Vekili Abdullah Çevik, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, bazı ilçe kaymakamları, bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile il dışından misafir belediye başkanları, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Turan ve yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda temsilcileri ve davetliler katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Turan, iftar programına katılan davetlilere teşekkür eden konuşmasının ardından Giresun Federasyonu’nun kuruluş amacı, yurt içi ve yurtdışı faaliyetleri hakkında bilgiler aktararak bundan sonraki kısa dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları hedeflerini anlattı.

Giresun’a hizmet ve Giresun’u tanıtmak adına çıktıkları bu yolda kendilerine desteklerini esirgemeyen en üst yöneticisinden, en alt kademedeki görevlisine kadar katkısı olan bütün kamu ve özel sektör kuruluşları mensuplarına da teşekkür eden Turan “ Biz bu faaliyetlerimizi gerçekleştirirken başta Sayın Valimizin himayelerinde gerçekleştiriyoruz ki kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Yine Sayın Milletvekillerimiz yoğun destek veriyorlar. Yönetilenle, yönetenler arasında köprü kurmamıza vesile oluyorlar.” diyerek geçen yıl olduğu gibi bu yılda yetim çocuklara yönelik Giresun Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile yardım yapılacağını, tespit edilen 300 çocuğa bayram öncesi giyecek yardımı yapılacağını açıkladı.

Düzenlenen iftar programına katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Milletvekili Geldi, ”Giresun Dernekler Federasyonumuz, Giresun’umuzu tanıtım anlamında olsun, Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi dünyada birçok muhtaç noktalara ulaşma noktasında olsun güzel bir el olarak hizmet sunan bir topluluk.” Diyerek federasyon yönetimi ve katılımcılara teşekkür etti.

Programda kısa bir konuşma yapan eski İstanbul Milletvekili Besli’de herkese afiyet olsun diyerek “İftar programlarının ne kadar iç içe geçtiği, ne kadar sıkışık olduğu hepinizce malumdur. Bu sıkışık ortamınızı daha fazla sıkıştırmamak adına sadece bir afiyet olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Önümüzdeki Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramınız şimdiden hayırlara vesile olsun.” dedi.

Vali Dursun Ali Şahin’de yaptığı konuşmasında Giresun Federasyonu’nun geçen yılda Piraziz’de 2-3 bin kişilik bir topluluğa verdiği iftar yemeğini hatırlatarak “Her yıl sesini biraz daha yükselten bir Giresun Federasyonu var. Marifet iltifata tabidir. İşte marifet gösterince iltifat mutlaka olmalıdır. İltifat olmayınca o iş geride kalır ve ilerleyemez. Yardım ve dayanışmayı en güzel şekilde yürüten ve Giresun’u hiç unutmadığı gibi dünyanın değişik ülkelerine giderek orada da sesini duyuran Giresun federasyonuna bu gayretli çalışmalarından dolayı başta başkanına ve yönetim kurulu üyelerine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Programın sonunda Vali Şahin tarafından Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Turan’a teşekkür plaketi verilirken, yönetim kurulu üyelerine teşekkür belgeleri Vali Şahin, Milletvekili Geldi ve Besli tarafından verildi.   







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir