Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7958 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2013 - 14:37

Giresun Federasyonundan Teşekkür Gecesi

Büyüt
Küçült
Giresun Federasyonundan Teşekkür
7.Giresun Günleri geride kalırken etkileri halen devam ediyor. Giresun Federasyonu bu bağlamda 7.Giresun

Günlerinin organizasyonunda emeği geçenleri 17 Mayıs Perşembe günü Üsküdar Belediyesi Nikah Salonu yanındaki Kız Kulesi Sosyal Tesislerinde ağırladı.
Yemekli yapılan toplantıya çok sayıda Bürokrat, Siyasi isimler, Sanatçılar, Medya mensupları, Dernek Başkanları, İşverenler ve emeği geçen değerli isimler katıldı.
   
Regaip Kandili olması sebebiyle de Kur-an'ı Kerim tilaveti ile başlayan program, sonrasında Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan'ın söz almasıyla devam etti.
   
Turan konuşmasında şunları belirtti; "Bir Giresun Günlerini daha geride bıraktık. İstanbul'da memleketimizin havasını ve kültürünü bir defa daha yaşadık. Bu hepimizin gayretleriyle oldu. Elbette ortada çok ciddi bir emek var. Ama ortaya çıkan sonucu görmek çok sevindirici. Sinevizyon gösterisinde arkadaşlarımız size sunuyorlar şu an. Bir çok TV ve Gazetede Giresun Günleri geniş bir şekilde yer aldı. Onun öncesinde Taksim Yürüyüşü ile ayrı bir ses getirdik. El ele verdik, Milletvekillerimiz, Bürokratlarımız, Halkımız ile kenetlendik. İstanbul'da gösterdik ki, En Büyük Yöresel Organizasyonu  Giresunlular yapıyor. Her yerde bunu duymak mutluluk verici. Her geçen yıl başarıyı bir üst kademeye taşıyoruz. Herkesin emeği çok büyük. Herkese teker teker çok teşekkür ediyoruz. Giresunlu olmak , İstanbul'da bu kadar Giresunluyu toplamak gerçekten güzel. Basın organlarında 2 milyon kişinin Giresun Günleri'ne geldiği söyleniyor. Düşünebiliyor musunuz, 15 milyonluk şehirde 2 milyon kişiyi bir organizasyonda toplamak. Gerçekten çok ciddi bir emek ürünü. İnsanlarımıza memleketini sunmak, memleketini İstanbul'a getirmek çok güzel bir misyon. Ben emeği geçen herkese tekrar tek tek teşekkür ediyorum. Bu organizasyonun 8.si , 9.su, 10.su da olacaktır inşaallah. Biz her geçen gün çıtayı bir kademe daha yükseltmeliyiz. Bu gün dolayısıyla kandil olması münasebetiyle serzenişte bulunanlar oldu, evde ailesiyle kandil programı yapmak istediklerini beyan ettiler, fakat bundan daha güzel buluşulacak bir gün de yoktu. Yine yan yanayız, yine birlikteyiz. Umarım bu birlikteliklerimiz uzun yıllar bozulmaz. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum, hoşgeldiniz diyorum."
 
Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan'ın konuşmasından sonra  Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen kürsüye geldi. Ekmen , Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın yurtdışından gelen misafirleri sebebiyle gelemediğini ama ilerleyen vakitlerde yetişmeye çalışacağını belirterek selamlarını iletti. Giresun'a hizmet etmekten onur duyduğunu belirten Ekmen, organizasyonda emeği geçenleri tebrik etti. Ekmen'e konuşmasından sonra Giresun Federasyonunca teşekkür plaketi verildi.
 
Sonrasında kürsüye gelen Milletvekili Halide İncekara 'da hemşerilerini tebrik ederek, bu tür organizasyonların etkisine ve verimliliğine dikkat çekerek, dernek başkanlarına ve STK 'lara bu işten yorulsanız da bıksanız da nolur vazgeçmeyin diye seslendi. İncekara'ya konuşmasından sonra teşekkür plaketi verildi.
 
Yapılan konuşmalardan sonra söz almak isteyenlere sırasıyla mikrafonlar uzatıldı.
Söz alanlar içinde Adil Emecan , Halil Kütük, Fuat Kuş gibi isimler vardı.
 
Giresun Dernekler Birliği Başkan Halil Kütük, çıtanın ve katılımın her geçen gün artmasından yana duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gençlik kolları oluşumuna dikkat çekti. Giresun gençlerini bir çatı altında topladıklarını dile getiren Kütük, gençlerin hangi kademelerde ve hangi rütbelerde olduklarını ifade ederek, bu oluşumunda ciddi bir şekilde büyüdüğünü ve Giresun adına mutluluk verici bir çalışma olduğunu, herkesin de bu oluşuma destek vermesi gerekliliğini ifade etti.
Toplantı söz alan konuşmacıların konuşmalarıyla son buldu.

Haber-Fotoğraf : Oğuzhan KILIÇARSLAN / www.goreleses.com





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir