Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6369 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2013 - 13:24

Giresun Günlerine Ünlü Akını

Büyüt
Küçült
Giresun Günlerine Ünlü
Giresun Günleri bu yıl da önemli isimleri misafir etti.

Giresun Günlerine Ünlü Akını

Giresun Günleri bu yıl da önemli isimleri misafir etti.

Günlerin açılışını yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’dan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Feshane’ye gelerek Giresun Günleri etkinliğine katıldı. Jandarma Genel Komutanı Giresunlu hemşerimiz Bekir Kalyoncu da etkinliğin önemli misafirlerinden  biriydi.

Giresunluların memleket sevgisini kendisi de taşıyan ve Giresun Günleri’nde gördüğü manzarayı etkileyici olarak nitelendiren Orgeneral Kalyoncu, Giresun Evi’nde Giresun Federasyonu yetkilileriyle bir süre sohbet ederek Hatıra Defteri’ne ziyaretiyle ilgili duygu ve düşüncelerini yazdı.

Giresun Günlerinde stantları tek tek gezen CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı Gazeteci Mustafa Dolu mihmandarlık etti. CHP Grup Başkan Vekili Akif  Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, Giresun Vakfı Genel Sekreteri Dr. Adil Emecan ile birlikte Giresun Günlerine gelen heyete Dünya Kültürel Miras listesine alınan Kuş Dili ile Giresun anlatıldı.


Giresun Günleri organizasyonu bu yıl etkinlikler kapsamında Anadolu Ajansı’na Yılın Haber Ajansı dalında ödül verildi. Ödülü Genel Müdür Kemal Öztürk adına İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Eskici aldı. Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, bu ödüllerin gelecek yıllarda da verileceğini bildirdi.

Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun Feshane’ye gelerek Giresun Federasyonu’nun Giresun Evi’nde Hasan Turan’la bir süre sohbet etti. İlçe stantlarını  gezen Coşkun, manzaradan etkilendiğini söyledi.


Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ahmet Hakan geleneklerimizin yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğunu üstlenen Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan’a çabalarından dolayı teşekkür etti. Turan da Gazeteci Ahmet Hakan’a günün anısına bir plaket takdim etti.

Diğer bir konuk ise Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül' dü. Vatandaşlarımızın yogun ilgi gösterdiği Sarıgül yaptıgı açıklamada Giresunlu artık İstanbul' a sığmıyor dedi. Sarıgül' ün yaptıgı bu açıklamaya ise hemşehrilerimizin cevabı muhteşem oldu. Sizde Artık Şişli' ye sığmıyorsunuz...


Giresun Günlerine siyasetçi, belediye başkanı, bürokrat ve iş adamlarının ilgisi de yoğun oldu. Ak Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç gibi Giresunlu Belediye Başkanları yanında çok sayıda İstanbul ve Giresun’dan Belediye Başkanı, Kaymakam ve bürokrat da etkinliğe katıldılar. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ise üst düzey bürokratlar olarak Giresun Günlerine renk kattılar.


İbrahim Balcıoğlu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir