Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5336 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Ocak 2012 - 18:47

Giresun Kent Konseyi 2012 Yılı 1.Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
Giresun Kent Konseyi 2012 Yılı 1.Toplantısı
28 Aralık 2011 Çarşamba günü yapılan Giresun Kent Konseyi II. Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Giresun Kent Konseyi Yürütme kurulu, Muharrem APAYDIN başkanlığında 19 Ocak 2012 Perşembe günü Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda ilk toplantısını gerçekleştirdi.

GİRESUN KENT KONSEYİ 2012 YILI 1. TOPLANTISI YAPILDI

28 Aralık 2011 Çarşamba günü yapılan Giresun Kent Konseyi II. Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Giresun Kent Konseyi Yürütme kurulu, Muharrem APAYDIN başkanlığında 19 Ocak 2012 Perşembe günü Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşma yapan Başkan Muharrem APAYDIN, Giresun Kent Konseyi Yürütme Kuruluna seçilen arkadaşlara başarılar dileyerek, Giresun Kent Konseyi’nin ilimize çok güzel projeler kazandıracağını belirtti. Bu amaç doğrultusunda konseyimizin hemşehrilerimizle el ele vererek Giresun’un ihtiyaçlarını ve sorunlarını tespit edip çözüm yolları geliştireceğini söyledi.

Konsey üyelerinin farklı mesleklerden ve alanlardan oluşmasının bir zenginlik olduğunu,bu sebeple farklı bakış açılarıyla sorunlara yaklaşacaklarını ve çözüm önerileri getireceklerini belirtti.

Giresun Kent Konseyi’nin Giresun’un özü olduğunu, başta Belediye Başkanlığı  olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle istişare ve dayanışma halinde olacaklarını belirtti.

Başkan Muharrem Apaydın, Kent Konseyi Yönetmeliğinin 14/A maddesinin (1). bendi gereği, Kent Konseyi Genel Sekreterinin ve 15. maddesinin (1). bendi gereği sekreterya işlemlerini yapacak görevlilerin en kısa zamanda belirlenmesi gerektiğini belirterek, bu yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla ilgili yönetmelik gereği Belediye Başkanının genel sekreterlik ve sekreterya adaylarını belirlemesi ve kent konseyi başkanlığımıza önermesi gerekmektedir dedi. Ancak; halihazırda konseyimize genel sekreterlik ve sekreterya işlemleri için aday önerilmediğini, bu amaçla Belediye Başkanlığına konuyla ilgili yazı yazılmasının uygun olacağını söyledi.

Ayrıca yönetmeliğin 16/A maddesi (1). bendinde “Belediyeler kent konseylerine bütçelerinde ödenek ayırmak suretiyle ayni ve nakdi yardım yapar ve destek sağlar” hükmü uyarınca Kent Konseyi’ne çalışma yeri tahsisi ve tefrişi talep yazısı yazılması gerektiğini belirterek, Kent Konseyinin geçmiş döneme ait gerçekleştirmiş olduğu iş ve işlemlere ait evraklarının da belediye başkanlığından istenmesi, çalışmaların devamlılığı bakımından uygun olacaktır ve gereklidir dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Kerim Aksu’ya konseyin kurulmasında ve geçmiş dönem çalışmalarında vermiş olduğu destekleri için teşekkür eder, bundan sonra da desteklerinin devam etmesini temenni ederim. dedi.

Kent Konseyi’mizin henüz çalışma mekanı olmadığından, konseyin çalışmalarına bu ortamı sağlayan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir