Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4409 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Temmuz 2013 - 19:25

Giresun Müftülüğüne Muhittin Oral atandı.

Büyüt
Küçült
Giresun Müftülüğüne Muhittin Oral
Giresun Müftülüğüne hemşerimiz Muhittin Oral atandı.

Giresun Müftülüğüne hemşerimiz Muhittin Oral atandı.


Özgeçmişi

Muhittin ORAL
Giresun il  Müftüsü

1960 yılında Giresun ili Bulancak ilçesi Tepeören köyünde doğdu. İlkokulu köyünde Orta okulu Beykoz da, İmam-Hatip Lisesini Giresun’da, İlahiyat Fakültesini Ankara da bitirdi.İlahiyat öğrenimi sırasında Ankara da 1981 yılında Etimesgut Merkez Camiinde İmam-hatip olarak göreve başladı.1987 yılında 10 aylık Yabancı Dil(Almanca) kursunu bitirdi.1990 yılında 6. Dönem Haseki Eğitimini tamamladıktan sonra Kars /Göle ilçe müftülüğüne tayin oldu.1993-1999 yılları arasında Almanya/Hannover de din görevlisi olarak çalıştı.1999-2004 yılları arasında Sinop/Erfelek ilçe müftülüğü, 2005-2006 yılları arasında Artvin/Hopa müftülüğü görevlerinde bulundu.2006 yılında Giresun merkez vaizliğine ataması yapıldıktan sonra Aşağı Avusturya ya 4 yıllığına din görevlisi olarak gitti.Yurtdışı görevinin ardından 05.03.2010 tarihinde Giresun daki merkez vaizliği görevine yeniden başladı. 14/07/2011 tarihinde Korgan İlçe Müftüsü olarak atanmış olup halen bu görevini sürdürmektedir.
 Erfelek ve Hopa müftülükleri sırasında Takdirname  Korgan müftülüğü sırasında başarı belgesi  ile ödüllendirilmiştir. Başlangıcından Günümüze Kadar İmamlık konulu yüksek lisans tezi vardır.Kuranda İmam,Sünnette İmam,İmamlığın Tarihi Seyri,Cami Eksenli Din Hizmeti ve İmam,Mihrabiyye Geleneği ve Ameli Salih,Camilerin Anlam ve Fonksiyonu,İmamın Nitelikleri konularında seminerler yaptı.Rehber Vaiz Formasyonu da bulunmakta olup birçok ilçede yüzyüze vaaz kursları verdi. Evli ve üç çocuk babası olup Arapça ve Almanca bilmektedir.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir