Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17116 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Nisan 2017 - 15:50

Giresun Şehidini Ebediyete Uğurladı

Büyüt
Küçült
Giresun Şehidini Ebediyete

Şırnak ili Gabar Dağı bölgesinde sürdürülen operasyonlarda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan J.Uzm.Çvş. Ufuk Bingöl, 5 Nisan Çarşamba günü Giresun Merkez Hacı Miktat Camiinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.   Şırnak ili Gabar Dağı bölgesinde bulunan Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensupları ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek için icra edilen Şehit Piyade Er Bayram Kardaş operasyonu kapsamında 4 Nisan Salı günü saat 08.30 sıralarında BTÖ mensupları tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu olay yerinde şehit olan J.Uzm.Çvş. Ufuk Bingöl’ün ay yıldızlı Türk Bayrağına sarılı naaşı, öğle saatlerinde Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim Araştırma Hastanesinin morgundan alınarak önce Teyyaredüzü Mahallesindeki baba evine götürülerek, komşuları ile helalleştirildikten sonra kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde Merkez Hacı Miktat Cami avlusuna getirildi.   Giresun Merkez Hacı Miktat Cami avlusunda düzenlenen tören esnasında, Şehidimizin eşi Ayşegül Bingöl, kucağında 2 yaşındaki kızı Emine Eylül Bingöl ile birlikte şehidimize asker selamı ile selam durdu.  

 

Düzenlenen cenaze törenine şehidimizin ailesinin yanı sıra; Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Vali Hasan Karahan, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Giresun Milletvekilleri Bülent Yener Bektaşoğlu, Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, 22.Dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın, 25.Dönem Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Adli, Askeri ve Mülki erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.   Şehit J. Uzm. Cvş. Bingöl, İl Müftüsü Muhittin Oral’ın Hacı Miktat Cami avlusunda öğle namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından ilimiz Merkeze bağlı Esentepe köyündeki aile kabristanlığında tekbirler ve dualarla toprağa verildi.   Tören boyunca şehidimizin ailesini biran olsun yalnız bırakmayan Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli ve Sayın Valimiz Hasan Karahan şehidimizin babası ve eşi başta olmak üzere acılı aileye taziyelerini ileterek sabır ve metanet dileklerinde bulundu. 

  

Şehit J. Uzm. Cvş. Bingöl, dualar ve tekbirler arasında toprağa verildikten sonra tabutuna sarılı bulunan Türk Bayrağı ile cenaze merasimi boyunca tabutunun önünde taşınan çerçeveli fotoğrafı Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli ve Sayın Valimiz Hasan Karahan tarafından, şehidin babasına teslim edildi.   Şehidimizin cenaze törenine; Sayın Cumhurbaşkanımızın, TBMM Başkanımızın, Başbakanımızın, Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli’nin, İçişleri Bakanımızın ve Valiliğimizin çelenkleri başta olmak üzere çok sayıda çelenk gönderildi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir