Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5074 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Kasım 2012 - 18:44

Giresun Tanıtımında Atak

Büyüt
Küçült
Giresun Tanıtımında
İlimizin tanıtımını her platformda dile getiren Vali Dursun Ali Şahin'in bu yöndeki çalışmaları dur durak bilmiyor.

Giresun Tanıtımında Atak

İlimizin tanıtımını her platformda dile getiren Vali Dursun Ali Şahin'in bu yöndeki çalışmaları dur durak bilmiyor.   Yeşiliyle mavisiyle, Adasıyla, Kalesiyle, zengin Yaylalarıyla, fındığıyla, kara dutuyla Karadeniz’in incisi konumundaki Giresun’un güzelliklerini tüm yurda hatta yurt dışına tanıtmak için yoğun uğraş sarf eden Vali Şahin’in talimatıyla yeni “Giresun Belgeseli tanıtım CD’si ve kitapçığı” hazırlandı.   CD 18dakikalık Giresun tanıtımı ve 50 dakikalık Giresun Belgeseli olmak üzere iki kısımdan oluşuyor.   Coğrafi konumu ile kıyı kesimlerinde ılıman, iç kesimlerde ise karasal iklimiyle her türlü kış ve doğa sporlarına uygunluğu, tarihsel zenginliği, eşsiz doğal güzellikleri, dünyanın en kaliteli fındığına sahip oluşu, el sanatları, balıkçılığı, avcılığı ve yaylaları ile Giresun turizminin sunduğu çok yönlü fırsatları sergileyen Belgesel ve Kitapçık ile ilimizin tanıtımına katkı sağlanıyor.   İlimizin tanıtımına büyük önem veren Vali Şahin döneminde ayrıca 4000 adet Kuşdili Kitabı, 3000 adet Gezi Rehberi, 2000 adet İngilizce Gezi Rehberi, Giresun’da İz Bırakanlar Kitabı, Giresun Belgeseli, Giresun Turizm Rehberi ve çok sayıda afiş ve broşür bastırılmıştı.  

    




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir