Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5621 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2012 - 18:48

Giresun Üniversitesi; Etkinlikler

Büyüt
Küçült
Giresun Üniversitesi
Giresun Üniversitesi; Etkinlikler

Konferans: “Sigara Ne Götürür ?”
 
Üniversitemiz Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Topluluğu (GÜZAM) tarafından düzenlenen ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alparslan ÖZYAZICI’nın sunumunu yapacağı “Sigara Ne Götürür ?” başlıklı konferans, 03 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 14:00’da, Güre Yerleşkesi Sosyal Tesisler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Konferans: “Kişisel Gelişim Semineri”
 
Üniversitemiz Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu tarafından düzenlenen ve Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN’ın sunumunu yapacağı “Kişisel Gelişim Semineri” başlıklı konferans, 04 Mayıs 2012 Cuma günü saat 14:00’da, Sosyal Tesisler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Konferans: “Beden Dili Diksiyon ve Hitabet Sanatı Eğitimi”
 
Üniversitemiz Gençlik Projeleri Topluluğu ve Kariyerim Akademi Firmasının ortaklaşa düzenlediği ve Tiyatro Sanatçısı-Yazar Akif OKTAY ile Kariyer Akademi Genel Müdürü Kağan DİREL’in sunumunu yapacağı “Beden Dili Diksiyon ve Hitabet Sanatı Eğitimi” başlıklı seminer, 06  Mayıs 2012 Pazar günü saat 13:00’da, Güre Yerleşkesi Rektörlük Tesisler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Konferans: “İletişim ve Kalite Yönetimi”
 
Üniversitemiz ile Sosyal Güvenlik İl Kurumu Giresun İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Üniversitemiz akademisyenlerinden Yrd. Doç. Dr. Güven ÖZDEM ile Yrd. Doç. Dr. Kurtuluş YILMAZ GENÇ’in konuşmacı olarak katılacağı “İletişim ve Kalite Yönetimi” başlıklı seminer, 07  Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 10:00’da, Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.
 
Konferans: “Milli Mücadelede Giresunlular”
 
Üniversitemiz Espiye Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve Öğr.Gör. İsmail BOZALİOĞLU’nun sunumunu yapacağı “Milli Mücadelede Giresunlular” başlıklı konferans 08 Mayıs 2012 Salı günü saat 14:00’da, Espiye Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Tiyatro: “Hayatın İçinden”
 
Giresun Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından düzenlenen  “Hayatın İçinden” isimli tiyatro oyunu, 09 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 19:00’da, Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonu’ndan sahnelenecektir.
 
Konferans: “Türk İdari Sistemi”
 
Üniversitemiz Espiye Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve Espiye Kaymakamı Mitat GÖZEN’in sunumunu yapacağı “Türk İdari Sistemi” başlıklı konferans, 10 Mayıs  2011 Perşembe günü saat 14:00’da, Espiye Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.
 
Konferans: “Türkçenin Yeniden Devlet Dili Oluşunun 735.Yıldönümü”

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen ve Yrd.Doç.Dr. Dursun ŞAHİN’in sunumunu yapacağı “Türkçenin Yeniden Devlet Dili Oluşunun 735.Yıldönümü” başlıklı konferans, 11 Mayıs  2011  Cuma günü saat 14:00’da, Güre Yerleşkesi Sosyal Tesisler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir