Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6378 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Mart 2013 - 18:50

Giresun Vakfı ve GİAD Aynı Merkezde Buluştu.

Büyüt
Küçült
Giresun Vakfı ve GİAD Aynı Merkezde
Giresun, Kalkınma, Eğitim, Kültür,Spor ve Tanıtım Vakfı ve kısa adı GİAD olan Giresun İş Adamları Derneği İstanbul Dünya Ticaret Merkezinde aynı çatı altında bir araya geldi.

Giresun Vakfı ve GİAD Aynı Merkezde Buluştu.

Giresun, Kalkınma, Eğitim, Kültür,Spor ve Tanıtım Vakfı ve kısa adı GİAD olan Giresun İş Adamları  Derneği İstanbul Dünya Ticaret Merkezinde aynı çatı  altında bir araya geldi.


1992 yılında kurulan ve Giresun’un başta Tanıtım, Eğitim olmak üzere bir çok alanda temsil eden Giresun Vakfı İstanbul Yeşilköy’de bulunan Dünya Ticaret Merkezinde ki yeni Yönetim Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Yine 1996 yılından beri İstanbul Zeytinburnu’nda faaliyetlerini sürdüren Kısa adı GİAD olan Giresun İş Adamları Derneğiyle aynı Merkezi Paylaşacak olan Giresun Vakfı Yeni Yönetim Merkezinin Açılışına siyasi ve İş Adamlarının yanısıra bir çok ta  bürokrat katıldı.


16 Mart Cumartesi günü Yeşilköy Dünya Ticaret Merkezinde, açılış öncesi yapılan yapılan toplantıda söz alan GİAD Genel Başkanı Engin Güler katılımcılara hitaben yapmış olduğu konuşmada,Giresunlu hemşerileriyle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek. Başta Giresun Üniversitesi olmak üzere bir çok alanda Giresun’un geleceğine yönelik önemli projeleri gerçekleştirmek istediğini  söyledi. GİAD Başkanı ayrıca yeni yeni vakıf ve dernek merkezinin oluşturulmasında büyük katkılar sunan Giresun Vakfı Başkanı Bahattin Şener’e ve Giresun Vakfı Başkan Yardımcısı İş Adamı Birol Dandin’e teşekkür etti.

Giresun Vakfı Başkanı Bahattin Şener ise yapmış olduğu konuşmasında, Giresun Vakfının açılışına göstermiş oldukları büyük ilgiden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, Giresun Vakfının bugünlere gelmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti. Giresun Vakfının köklü bir aile olduğunu da ifade eden Şener, Giresun Vakfı olarak içinde bulunduğumuz medeniyetin bir parçası olarak Giresun’a ve Giresun insanına bir katkı sağlamanın başlıca görevleri olduğunun altını  çizdi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı  ise, vakıfların Türk insanın tarih boyunca hep bir arada olduğu köklü kurumlar olduğunu belirterek, Giresun Vakfının bundan sonra çok büyük işler başaracağına inandığını ve bunun içinde vakfın Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere her kesimle kucaklaşarak hep birlikte başarıyı yakalayacaklarını  ifade etti.

Giresun Vakfının açılış öncesi yaptığı  toplantıda söz alan, Milletvekili Hüseyin Besli, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, İstanul CHP İl Başkan Yard. Emine Emecan ve Giresun Barosu Başkanı Gültekin Uzunalioğlu’da yapmış oldukları konuşmalarda açılışın hayırlara vesile olmasını  temenni ederek, Giresun Vakfının Giresun’a ve Giresun insanına sosyal ve ekonomik alanda büyük katkılar sunacağını dile getirdiler.

Daha sonra Giresun Vakfı ve GİAD Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış Kurdelasını  ise Milletvekili Hüseyin Besli, Bağcılar Belediye Başkanı  Lokman Çağrıcı, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve Vakıf Başkanı Bahattin Şenel hep beraber kestiler.

Giresun Vakfı ve Giresun İş Adamları  Derneği GİAD’ın açılışına Milletvekili Hüseyin Besli, İş Adamı Birol Dandin, Tirdef Başkanı Haldun Domaç, ETK Kablo Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı Hakan Yılmaz, Gimev Başkanı Ali Aydın, İş Adamı Osman Çırak, Cumhur Melikoğlu, Görele Dernekleri Başkanı Birol Kardaş. İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Deniz, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Giresun Barosu Başkanı, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı, , Deniz Yıldızı Derneği temsilcisi Aydın Kömürcü, Bahçelievler, Çamoluk, Alucra, Bulancak, Arnavutköy, Kartal, GOP, Bayrampaşa Giresun Dernekleri  başkanları ve bir çok Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldılar.

Ayrıca Giresun Vakfı açılışına,  Z. Burnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Sarıyer Belediye Başkanı  Şükrü Genç, Şişli Bld. Başkanı Mustafa Sarıgül, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Başakşehir Bld. Başkanı  Mevlüd Uysal,  İş Adamı Öner Hekim, GOP Hastanesi,Milletvekili Ünal Kaçır, Bakan Eğemen Bağış, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu Üyesi Resul Yıldırım, CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milletvekili Ahmet Baha Öğüt, Aziz Babuşcu ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti Gurup Başkan Vekili Nurettin Canikli, Milletvekili Adem Tatlı, birer kutlama telgrafı gönderdiler.

Haber ve Resim Şaban Kutlu




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir