Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7631 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Aralık 2012 - 00:40

Giresun'da CHP'ye Çöp Eleştirisi

Büyüt
Küçült
Giresunda CHPye Çöp
AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, Görele'ye yapılmak istenen Katı Atık Çöp Arıtma Tesisi konusunda izlediği yöntem ve tavır nedeniyle Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nu topa tuttu...

Giresun'da CHP'ye Çöp Eleştirisi

 AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, Görele'ye yapılmak istenen Katı Atık Çöp Arıtma Tesisi konusunda izlediği yöntem ve tavır nedeniyle Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu’nu topa tuttu…

 

Giresun İl Başkanı Av.Sabri Öztürk, Giresun Belediyesi’nin Giresun halkına ciddi çöp sorunu yaşattığını  belirterek;” Adeta Ada’nın karşısında yeni bir çöğ  dağı oluşturdular.Bunun en büyük sorumlusu Sayın Kerim Aksu’dur.CHP’li belediye başkanı olarak  sorunun birebir sorumlusudur.CHP’li Milletvekili ile İlçe Başkanı da sorunun çözümü için “Katı Atık Birliği’nin “yapacağı tesise de karşı çıkmaktadır.Halkı eylemleriyle kışkırtmaktadırlar.Dolayısıyla burada en büyük sorumluluk CHP’li belediyeye aittir..”dedi..

ÇÖPÜ KULLANIP SEÇİM KAZANDILAR

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’nun çöp konusu siyasete malzeme yapılarak seçilememe endişesiyle yaptığını  iddia etmenin kabul edilemez olduğunu vrgulayan Öztürk;”Bu iddia komiktir.Çöpü siyaset malzemesi yapıp, çöp üzerinden basın toplantısı gerçekleştirerek, yerel seçimlerde bunu  çok iyi kullanarak seçim kazanan Sayın Kerim Aksu’dur. Dolayısıyla çöpü siyasete malzeme yapmayı onlar çok iyi bilirler.Bence Sayın Ertuğrul Melikoğlu ile ilgili tartışılacak bir husus yoktur.Tamamen bu işin temel sorumlusu olan Kerim Aksu’nun hedef saptırmasıdır.Teşbihte hata olmaz.Aşağıda yapılan yanlış işleri ört bas etmek için cambaza bak, cambaza demektir.”ifadelerine yer verdi.

VATANDAŞLARI TAHRİK EDİYORLAR

Çöp tesisi ile ilgili çalışmanın bakanlığın destek verdiğini bir proje olduğunu vurgulayan Öztürk; “Ancak orada yaşayan insanlara konunun yeterince anlatılmamasından kaynaklanan itiraz var.Bu da onların demokratik haklarıdır..Ancak asıl sorumlu CHP’dir..CHP’li belediye bir yandan çöp sorununu çözmek için çaba sarfettiğini söylüyor ama diğer yandan CHP Milletvekili Sayın Selahattin Karaahmetoğlu bu konuda meclise önerge vermekte, eylemcilerle valilik önünde eylem yapmaktadır.Vekil ve CHP’li İlçe Başkanı bu konuda sorunun çözümsüzlüğü noktasında olumsuz davranmaktadırlar. Ben CHP’nin Giresun’da uzun yıllardır süren çöp sorununun önünü tıkayan bir aktör olduğunu düşünüyorum.Bunun kamuoyu tarafından taktir edilmesi gerektiğini düşünmekteyim.” Şeklinde konuştu..

Ertuğrul Melikoğlu’nun  sorunun çözümüne katkıda bulunmak istediğini hatırlatan Öztürk,”Kendisi orada yaşayan bir belediye başkanı olarak ve “Katı Atık Birliği’nin” bir üyesi olarak çözüme katkıda bulunmak için imzasının arkasında olduğunu ifade etmektedir.Hem de yöre halkının bilgilendirilmesi noktasında endişelerini dile getirerek, bir duruş ortaya koyuyor.Bu da Görele cephesinden konuya bakıldığında gayet doğaldır.Zaten soruna da halkın yeterince aydınlatılmamasıdır. Vatandaşları ayrına CHP tahrik etnektedir.Çöp sorunu konusunda siyaset üstü davranıp,meselenin çözümüne katkıda bulunmak gerekmektedir.Yoksa insanları tahrik edip, onları sokağa sürmek işin kolay tarafıdır.Dolayısıyla çözüm için CHP’li samimiyet bekliyorum.”diye konuştu.

 

Gökhan Dihkan-Karadeniz’den  GÜNEBAKIŞ GAZETESİ/TRABZON




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir