Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8621 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Mart 2011 - 20:58

Giresun'da Gülme Krizi

Büyüt
Küçült
Giresunda Gülme
''Grup Bilmem Ne'' Tiyatro Ekibi, Giresun'da Sahneledikleri Oyunlarıyla İzleyenlere Keyifli Dakikalar Yaşattı.

Bugüne kadar 50'nin üzerinde sahne alan ve 20 bini aşkın seyirciyle buluşan, doktorlardan oluşan "Grup Bilmen Ne" adlı tiyatro gurubu bu sefer de Giresun'daydı.
Hastane koridorlarında yaşanmış olaylardan yola çıkılarak sahnelenen oyunlarıyla dün Özel İdare Kültür Merkezinde akşam 20:00'da izleyicileri ile buluşan grup, gördükleri ilgiden memnun olarak programı noktaladılar.
Daha çok 112 Acil Servis'te yaşanan trajikomik olayların sahnelendiği; doktor, röntgen teknisyeni, eczane kalfası, veteriner, memur ve sınıf öğretmeninden oluşan oyun, bugüne kadar 30'a yakın ilde sahne almış.
Giresunda; sahne ile seyirci arasında umdukları sıcaklığı gördüklerini belirten grubun oyuncularından Dr.İsmet Eraydın: "Yola çıkış noktamız, tedavinin sadece sedyede değil, sahede de olabileceğine olan ümidimiz idi. Bugüne kadar sahnelediğimiz oyunumuzla bunu büyük oranda başardığımıza inanıyoruz. Oyunumuzun formatı alışılmışın dışında bir format. Sahnedeyken devamlı olarak seyirci ile empati halinde oluyoruz. Çıkış noktamız, yaşanmış ve halen daha yaşanmakta olan olaylardan derlendiği için vermek istediğimiz mesaj anında izleyicilerin yüz ifadelerinde karşılığını buluyor. Bu da doğal olarak, seyirci ve oyuncu arasındaki gereksiz labirentleri ortadan kaldırıyor. Neticede de oyun bittiğinde, gerek alkışlarla, gerekse tebriklerle memnun edici bir ürüne dönüşüyor" dedi.


 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir