Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5187 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Aralık 2012 - 18:34

Giresunlu Mehmet Genç'den Haber Alınamıyor

Büyüt
Küçült
Giresunlu Mehmet Gençden Haber
Göreleli Kayıp Kahraman Mehmet Genç'den haber alınamıyor.

Göreleli Kayıp Kahraman Mehmet Genç’den haber alınamıyor.

 

Karadeniz'de etkili olan fırtına Rus ve Ukraynalı 12 mürettebatıyla bir kuru yük gemisini batırdı. Kurtarma çalışmalarına katılan 1998-2000 yılları arası Beykoz Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış olan Mehmet Genç halen kayıp olan Mehmet genç Giresun Görele’li olduğu ortaya çıktı.

 

Dev dalgalar arasındaki kurtarma çalışmalarına katılan Kıyı Emniyeti’nin botu da kayalara çarpıp içindeki 4 kahramanla birlikte alabora oldu. Ekipten bir kişi azgın dalgalarla boğuşarak kayalara tutunmayı başardı. Ancak  kahraman Mehmet Genç gelen son dalgaya dayanamadı ve tekrar denize sürüklendi.

 

KURTARMA TEKNESİ DEVRİLDİ

 

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait “Kıyı Emniyeti-7” botu da kurtarma çalışmalarına katılmak için Şile Limanı’ndan ayrıldı. Bot, kaptanı Cemil Özben ile personeller Turgay Sarıboğa, Mehmet Genç, Ahmet Kataracı ile birlikte limandan çıkmak üzereyken şiddetli dalgaların etkisiyle kayalıklara çarparak alabora oldu. 4 personel ile onlara yardıma giden ve soyadı öğrenilemeyen Ali adında bir balıkçı kayboldu. Olayın haber verilmesinin ardından limana çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ait askeri bir helikopter de tahlisiye botunda bulunan 4 kişi ile balıkçıyı arama çalışması başlattı. Mendirekteki bot parçalanırken, Ahmet Kataracı kurtarma ekiplerinin yoğun çabasıyla kurtarıldı, ancak yapılan aramalarda diğer personele ulaşılamadı.

 

KAYALIKLARA TUTUNDU

 

Kıyı Emniyeti-7 botundan bir kişi azgın dalgalarla boğuştuktan sonra bir kayaya tutundu. Bu kişiyi kurtarmak için kıyıdakiler hazırlık yaparken bu sırada gelen dalga kazazedeyi yeniden denize sürükledi. Bu kişiden bir daha haber alınamadı. Denizde yapılan aramalar sonuç vermeyince, kayıpların kıyıya vurma ihtimaline karşın kıyı şeridi Sahil Güvenlik ekiplerince tarandı, ancak bir sonuca ulaşılamadı.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir