Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6001 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   06 Ağustos 2021 - 10:31

Giresunlu Yönetmen Uşak'ta Flim için Start Verdi

Büyüt
Küçült
Giresunlu Yönetmen Uşakta Flim için Start

Karadeniz Bölgesinde ilk ve tek olma özelliğine sahip Giresun ilimizde kurulan Çınar Film ve Prodüksiyon Uşak ilinde flim çekimine başlıyor. 2010 yılında Giresun ilimizde kurulan Çınar Flim Prodüksüyon Arayış,İçimdeki Çember,Avcı gibi flimleri ile ön plana çıkmış Yurtiçi ve Yurtdışında düzenlenen Uluslararası Flim Festivallerinde gösterime girmişti.

Yönetmenliğini Deniz Çınar’ın yaptığı, başrollerinde Fırat Çınar’ın bulunduğu Avcı filmi büyük bir başarı göstererek Uzak Asya’nın ve Çin’in en önemli film festivali sayılan 20. Uluslararası Şanghay Film Festivaline davet edilmiştir. Avcı filmi, yaklaşık 1300 film arasından International Panaroma kuşağına seçilmiş yerli ve yabancı yönetmenler tarafından övgüler almıştı.

Korkunun Gözleri film çekimini tanamlayan Giresunlu yönetmen Deniz Çınar günümüze kadar beyaz perdeye aktardığı flimlerinin tamamını Giresun ilimizin muhtelif yerlerinde çekimini tamamlamış ve Uluslararası Filim Festivallerinde Giresun ilimizin tanıtımına katkısı olmuştur.

Çınar Sanat Prodüksüyon sahibi Deniz Çınar "ÇINAR YAPIM olarak uzun metraj sinema filmimiz BULUTLARIN ÜSTÜNDE nin çekimleri için UŞAK BELEDİYESİ ile destek sözleşmesi imzaladık.Hem UŞAK şehrine hemde şirketimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Haber: Yavuz Kayacık



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir