Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4396 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Kasım 2013 - 19:23

Giresunlular Avrasya için koşuyor

Büyüt
Küçült
Giresunlular Avrasya için
Bu yıl 35. si düzenlenen İstanbul Avrasya Maratonu yarın koşuluyor.

Giresunlular Avrasya için koşuyor

Bu yıl 35. si düzenlenen İstanbul Avrasya Maratonu yarın koşuluyor.

Giresun Federasyonu, bundan önceki senelerde yoğun bir ilgi ve katılımla karşılanan Avrasya Maraton koşusuna üzerlerinde çeşitli görsellerin bulunduğu viniller ve pankartlarla katılacak.

“Sporda Gönüllüyüz, Maratonda Öncüyüz”  şeklindeki dövizlerle Avrasya Maratonu’na katılacak olan Giresunlular, Giresun’un tanıtımı için ellerinden geleni yapacaklar.

Avrupa ve Asya’yı birbirine koşudaki adımlarıyla bağladıklarını ve kardeşlik köprüleri kurduklarını  söyleyen Giresun Federasyonu Genel Başkanı Hasan Turan, 35. Avrasya Maratonu’na dünyanın dört bir yanından birçok sporcunun katıldığını söyledi. Turan, bu yönüyle 7 kıtanın insanlarının Eski Dünya diye adlandırılan Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan coğrafyada koşmalarının anlamlı bir mesaj taşıdığını  etti.

Boğaziçi Köprüsü’nün Anadolu Yakası Ayağında, saat 9’da

Giresunlunun sosyal, siyasi, ekonomik ve kültürel etkinliklerin yanında spor organizasyonlarına da ilgi duyduklarını  ifade eden Turan, “Bundan önce birçok faaliyet ve organizasyonda bir araya gelen ve Giresun dayanışmasını sergileyen hemşerilerimi, yine aynı dayanışma ruhuyla 1. Köprü’nün Anadolu Yakası  ayağında bir arada olmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Giresunlu daima bir arada, dayanışma içinde”

Koşuyu kazanma işini profesyonel sporculara bıraktıklarını,  önemli olanın katılım ve Giresun’un tanıtımı olduğunu dile getiren Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Temel Bilecen ise, “İstanbul Avrasya Maratonu, profesyonel sporcular dışında, Türkiye’nin ve dünyanın pek çok şehrinden misafirler ağırlayan fakat genellikle İstanbul’da yaşayan insanların katılımlarıyla gerçekleşen bir organizasyon. Biz de bunu bir tanıtım platformu olarak değerlendiriyoruz. Ayrıca Giresunlular bu koşuda buluşup bir araya geliyor ve birlik ve dayanışma örneği de sergiliyorlar.”  dedi.

Giresunlular olarak yarın sabah saat 9:00’da 1. Köprü’nün Anadolu Yakası ayağında buluşacaklarını  hatırlatan Bilecen, İstanbul’daki bütün Giresunluları bu güzel organizasyona katılmaya davet etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir