Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8280 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Ekim 2012 - 18:37

Giresunspor: 2 - Tepecikspor: 0

Büyüt
Küçült
Giresunspor: 2 - Tepecikspor:
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Giresunspor, sahasında Tepecikspor'u 2-0 mağlup etti.

Giresunspor: 2 - Tepecikspor: 0

Stat: Giresun Atatürk

Hakemler: Burak Astar, Özgür Kaya, Ali Şencan

Giresunspor: Mehmet Ali, Süleyman, Cem Karahan (Dk. 74 Burak Karaduman), Veysel (Dk. 90 Mustafa Zorlu), Ümit Teke (Dk. 64 Uğur), Kıvanç, Ümit Can Batman, Habip Tok, Cihan, Ömer, Ramazan Durdu

Tepecikspor: Ramazan Aydın, Türker, Recep, Adem, Aytek Ökten, Yasin, Günay (Dk. 56 Caner), Ufuk (Dk. 86 Salim Kaya), Aykut, Erol, Serkan (Dk. 73 Mehmet Uzun)

Goller: Dk. 41 Ümit Can Batman (Penaltıdan), Dk. 90+3 Ramazan Durdu (Giresunspor)

Sarı kartlar: Dk. 2 Kıvanç, Dk. 45 Ömer, Dk. 57 Ümit Can Batman, Dk. 76 Habip Tok, Dk. 83 Cihan (Giresunspor) Dk. 25 Serkan, Dk. 32 Recep, Dk. 80 Yasin, Dk. 87 Adem (Tepecikspor)

Giresunspor, saha ve seyircisi önünde oynadığı müsabakada İstanbul temsilcisi Tepecikspor’u her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

 

Müsabakaya tutuk başlayan Çotanaklar, ilk devreyi Ümit Can Batman’ın penaltıdan kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı. Maçın 2. yarısında hareketli bir oyun ortaya koyan Giresunspor, bu yarıda hem gol pozisyonuna girdi hem de rakibe önemli pozisyonlar verdi. Maçın son anlarından rakibin kullandığı 4 köşe atışında yüreklerimiz ağzımıza geldi. Hakem Burak Astar müsabakayı 5 dakika uzatırken Tepecik’in kullandığı köşe atışından Ramazan’ın hızlı hücumu ve sonrasında kaydettiği akıl dolu golü Giresunspor’a altın değerinde 3 puan kazandırdı.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

Müsabakaya konuk takım Tepecik başladı.

 

Dak. 2: Tepecikspor’da Günay’ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına ortalanan topa Aytek yükseldi, kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin bir karış üzerinden auta çıktı.

 

Dak. 11: Müsabakada ilk gol pozisyonuna giren taraf Giresunspor oldu. Ümit Teke’nin sağ kanattan taşıyıp ceza sahasına gönderdiği topa Ümit Can istediği vuruşu yapamayınca Çotanaklar mutlak bir golden oldu.

 

Dak. 14: Tepecik savunmasında Türker ile kaleci Ramazan arasında yaşanan anlaşmazlıktan Cihan yararlanmak istedi, kafa vuruşunu da yaptı ancak sonuç gelmedi.

 

Dak. 18: Gelişen konuk takım atağında Adem’in uzaklardan sert şutunda Mehmet Ali gole izin vermedi.

 

Dak. 26: Tepecikspor bu kez Serkan ile etkili geldi. Bu oyuncunun sol çaprazdan sert şutu çok az mesafeyle direğinden yanından autla buluştu.

 

Dak. 30: Giresunspor yeninden gole çok yaklaştı. Cihan’ın pasıyla ceza sahasına giren Cem, Türker’e rağmen plasesini yaptı ancak bu kez de açısını iyi kapatan Ramazan gole izin vermedi.

 

Dak. 32: Günay, Kıvanç’tan güzel bir bilek hareketiyle kurtulduktan sonra ceza sahası dışından çok sert vurdu. Meşin yuvarlak herkesin bakışları arasında ters köşeden auta çıktı.

 

Dak. 41 (GOL): Giresunspor’da Habip güzel hareketlerle ceza sahasına girdi ve Ufuk Çam’ın müdahalesiyle bir anda yerde kaldı. Hakem Astar tartışmasız penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ümit Can Batman, topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi: 1-0

 

Dak. 46: Süleyman’ın müdahalesiyle Aytek yerde kaldı. Serbest atışı Yasin kullandı ancak sonuç gelmedi.

 

Dak. 48: Günay’ın sol kanattan ortasına Recep yakın kale direği önünde dokundu, top çok az farkla yandan dışarı çıktı.

 

Dak. 74: Ömer sağ kanatta rakibinden sıyrıldıktan sonra mükemmel ortaladı. Penaltı noktasında topa aynı güzellikte yükselen Ümit Can’ın vuruşu kaleyi tutmadı ve Giresunspor mutlak bir fırsattan yararlanamamış oldu.

 

Dak. 75: Bu kez konuk takım gol için yüklendi. Caner, Süleyman’a rağmen sol çaprazdan vuruşunu yaptı ancak iyi yer tutan Mehmet Ali gole izin vermedi.

 

Dak. 77: Aykut’un sert şutunu Mehmet Ali iki hamlede kontrol etti.

 

Dak. 78: Bu kez Aytek uzak mesafeden kaleyi yokladı ve meşin yuvarlak üstten autla buluştu.

 

Dak. 79: Cihan’ın ara pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Habip topu farklı bir şekilde üstten dışarı yolladı.

 

Dak. 84: Giresunspor Uğur ile kontra atağa çıktı. Uğur bekletmeden pasını Ramazan’a aktardı. Ramazan istediği vuruşu yapamayınca önemli bir fırsat daha kaçmış oldu.

 

Dak. 90: Tepecikspor’da Salim’in kullandığı serbest atıştan sonuç gelmedi.

 

Dak. 90+2: Konuk takımda Yasin’in kullandığı serbest atışı Mehmet Ali köşeden çıkardı ve kornere yumrukladı.

 

Dak. 90+4 (GOL): Konuk takımın üst üste kullandığı köşe atışlarından sonra savunmanın uzaklaştırdığı topu uzun süre süren Ramazan Durdu ceza sahasına girdikten sonra aşırma bir vuruşla topu filelere göndermeyi başardı. 2-0

 

Zafer Akten

Spor28






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir