Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5011 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2012 - 19:57

Giresunspor Kupaya Veda Etti

Büyüt
Küçült
Giresunspor Kupaya Veda
Giresunspor, Mersin İdman Yurdu'na sahasında 3-0 mağlup oldu ve Ziraat Türkiye Kupası'na 3. Turda veda etti. Süper Lig temsilcisinin gollerini 54 ve 59' da Ben Yahya, 63. dakikada Ergin Keleş kaydetti...

Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupasına 3. Turda veda etti. İnegölspor’u eledikten sonra Mersin İdman Yurduspor ile sahasında karşı karşıya gelen Çotanaklar, ilk yarısını golsüz eşitlikle tamamladığı müsabakanın 2. yarısında rakibine teslim oldu.

 

Süper Lig temsilcisi hafta sonu Beşiktaş ile oynayacağı müsabakayı baz alarak bir çok as oyuncusunu Giresun’a getirmedi. Ancak sahada oynayanlar asları aratmadı. Konuk takımın gollerini 54 ve 59. dakikalarda Ben Yahya, 63. dakikada Ergin Keleş kaydetti.

 

STAT: Giresun Atatürk

 

HAKEMLER: Ömer Faruk Ocak ***, Hüseyin Otyakmaz ***, Suha Adıyaman ***

 

GİRESUNSPOR: Onurcan Piri **, Ömer Kandemir **, Hasan Erbey **, Süleyman Varlık **, Cihan Gökal **, Mustafa Zorlu **, Burak Karaduman ** (Dak. 70 Ramazan Durdu **), Veysel Kılıç ** (Dak. 85 Emre Cömert *), Selçuk Yıldırım **, Sezer Sezgin ** (Dak. 61 İsmail Aslan *) , Ümit Can Batman **

 

MERSİN İDMAN YURDU: Özden Ongun **, Ömer Aysal **, Aydın Toscalı *** (Dak. 70 Serkan Yanık *), Milan Stepanov ***, Murat Ceylan **, Hasan Üçüncü ** (Dak. 46 Ben Yahya ***), Danılo Bueno **, Eren Tozlu ***, Ergin Keleş ***, Marcin Robak ** (Dak. 58 Nduka Ozokwo **)

 

SARI KARTLAR: Hasan Üçüncü, Ömer Aysal, Stepanov, Ergin Keleş (Mersin İdman Yurdu) Burak Karaduman (Giresunspor)

 

GOLLER: Dak. 54 ve 59 Ben Yahya, Dak. 63 Ergin Keleş (Mersin İdman Yurdu)

 

Giresunspor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında genç oyunculardan Mustafa Zorlu ile U-19 Milli Takımımızın genç file bekçisi Onurcan Piri’ye görev verdi.

 

Bu arada Giresunspor bu yenilginin ardından Ziraat Türkiye Kupası defterini kapatırken, Mersin İdman Yurdu ise 4. tur vizesini alan ekip oldu.

 

Spor28.com

 







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir