Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5443 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Mart 2013 - 11:19

Giresunspor Tesislerini Ziyaret

Büyüt
Küçült
Giresunspor Tesislerini
Vali Dursun Ali Şahin, dün öğleden sonra beraberinde Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan ile birlikte Giresunspor tesislerini ziyaret etti.

Giresunspor Tesisleri kapısında Giresunspor kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Şahin, ardından tesislerde incelemede bulundu.


Giresunspor ’un son anda hamleler yapan bir kulüp olduğunu söyleyen Vali Şahin “İnşallah bu hamlelerle sezonu ortalarda kapatacaktır diyoruz. Ama seneye hedefimizi daha büyük olacak. Çünkü Giresun’un beklediği bu. Sağ olsun Mustafa Bey, görevi devralınca iş değişti. Ben Giresunspor ‘un yanındayım. Giresunspor bizim içimizden çıkan ve Giresun'umuzu iyi tanıtan bir spor kulübüdür. Biz bu konuda Mustafa beye yardımcı olacağımıza söz vermiştik ve bu sözümüzü de tutuyoruz.” diyerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ’da yaptığı açıklamada “Biz bu takımı bulunduğu yerden bulundu atmosferden çıkartmak için elimizden geleni yapıyoruz. Biz bu anlamda bizi yalnız bırakmayan Sayın Valimize ve konuklarımıza teşekkür ediyorum. Hem takımın borçlarının azaltılması ve hem de kulübün yapılandırılması açısından çeşitli uğraşlar yapıyoruz. Bu uğraşların hepsinde Sayın Valimiz bizi hiç yalnız bırakmadı. İnşallah Giresunsporu layık olduğu yere getirmek için çalışmalarımızı hep beraber devam edecek. Giresunspor’umuzu farklı konumundan kurtarmak için gece gündüz çalışacağız.  Bu konuda Sayın valimiz her konuda bize destek verdiler ve cansiperane bir şekilde yanımızda oldular. Biz de çok çalışarak elimizden geleni yapacağız. Kendilerine bu konuda çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Açıklamaların ardından Yönetim Kurulu ve Teknik Heyetle bir toplantı yapan Vali Şahin ve beraberindekiler daha sonra antrenman yapan futbolcuları da ziyaret ederek takımın durumu hakkında, takımın hocası Ergün Penpe’den bilgi aldı.

  



 






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir