Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11702 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2017 - 17:39

Giresunspor ve Yeşilgiresun Belediyespor’a tebrik

Büyüt
Küçült
Giresunspor ve Yeşilgiresun Belediyespor’a

Kent Konseyi Başkanı Karaibrahimoğlu Giresunspor ve Yeşilgiresun Belediyespor’u tebrik ederek artık tribünlerin dolması gerektiğini söyledi:

“ŞİMDİ DESTEK ZAMANI”

Giresun Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu  Giresunspor ve Yeşilgiresun Belediyespor’un bu sezon çok başarılı bir grafik çizdiklerini belirterek bu durumun mutluluk verici olduğunu söyledi.

Sporun illerin tanıtımında büyük rol oynadığına dikkat çeken Karaibrahimoğlu, maçlarda taraftar desteğinin artarak davam etmesi gerektiğini bildirdi.

Karaibrahimoğlu şöyle devam etti:

“Giresunspor 40 yıllık süper lig hasretini bitirmek için bu sezon çok başarılı bir dönem geçiriyor. İlk 2 takımın doğrudan süper lige yükseleceği ligde oldukça iddialı durumda. Çok uzun bir aradan sonra süper lig yolunda ilk kez bu kadar yaklaştı. Büyük bütçelere karşı mütevazi bütçesiyle harikalar yaratıyor. Başkan Mustafa Bozbağ ve yönetim kurulunu kutluyorum. Bu kulüpte 10 yıl ben de yöneticilik yaptım, bu işler kolay değildir. İnanıyorum ki bu yolun sonu süper lige çıkacaktır. Bu haftaki Elazığspor maçında tribünlerin dolması gerekmektedir, artık zamanı geldi. Şanlı Giresunspor’umuza başarılar diliyorum.

Yine basketbol ligindeki temsilcimiz Yeşilgiresun  Belediyespor’da çok önemli işlere imza atıyor. Dev kulüplerin arasında küçük bütçesiyle   Play off mücadelesi veriyor. Basketbolun Giresun’da zirve yapmasına vesile oldular, bu şehre sevdirdiler. Tüm basketbol camiası Giresun’u konuşur oldu. Kulüp Başkanı Kerim Aksu ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımızın bu hafta Beşiktaş maçında da tribünleri doldurmalarını bekliyor, takımımıza başarılar diliyorum”

Başkan Karaibrahimoğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun Giresunspor ve Yeşilgiresun Belediyespor’a önemli destekler verdiğini belirterek kendisine teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir