Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5759 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Şubat 2012 - 18:59

Giresunspor Yönetim Kurulu, Kaya'nın İstifasını Kabul Etti

Büyüt
Küçült
Giresunspor Yönetim Kurulu, Kayanın İstifasını Kabul
Giresunspor Yönetim Kurulu BASIN AÇIKLAMASI

TEŞEKKÜRLER BAHRİ  KAYA

      Giresunspor'da geçen sezonun ortasından itibaren görev yapan Bahri Kaya istifasını verdi. Kaya, alacakları konusunda kulübümüzle anlaşarak, görevinden ayrıldı.

*Giresunspor’u Göztepe maçına yardımcı hocalar Ercan Gezgin ile Ogün Demir hazırlayacak. 

Giresunspor’da dün (14 Şubat 2012)  gelişen olaylar sonrasında görevden ayrılacağını  açıklayan teknik direktör Bahri Kaya, resmen istifasını verdi.

Kaya, Giresunspor’dan alacakları konusunda yönetimle anlaşmaya vararak, sözleşmesini fesih etti.

Bahri Kaya, geçen sezon zorlu bir süreç atlatan takımımızın ligde kalmasına önemli katkıda bulunurken, bu sezon başında oluşan ortamda sadece bir teknik direktör olarak değil aynı zamanda, gerçek bir Giresunsporlu gibi sorunlara yaklaşıp, çözüm üretmeye çalıştı.

Sezonun ilk yarısında transfer yasağı nedeniyle, eldeki kadroyu gençler takviye olarak sahaya süren Bahri Kaya’nın bu süreçteki gayretleri de yönetimimiz tarafından takdirle karşılandı. 

Kamuoyunun bildiği gibi, futbolda istikrarın önemini bilen yönetimimiz, Adanaspor maçı sonrasında Bahri Kaya’nın görevi başında olduğuna ilişkin bir açıklama yapıp, hocaya desteğini belirtmişti. Ancak süreç,  bazı talihsiz açıklamalar sonucu Bahri Hocanın yaşadığı ortamdan duyduğu rahatsızlık nedeniyle kesintiye uğramak durumunda kaldı.

Yönetim olarak kulübümüzde yaklaşık 1.5 sezon görev yapan Bahri Kaya’ya teşekkürü bir borç biliyor, bundan sonraki çalışmalarında başarı dileklerimizi iletiyoruz.  
 
 

GÖREV GEZGİN VE DEMİR’DE

Bahri Hoca’nın ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları başlarken, öncelikle Bank Asya deneyimli hocalarla temasa geçilecek.

Giresunspor’u bu hafta deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maça Bahri Kaya’nın yardımcılarından Ercan Gezgin ve Ogün Demir hazırlayacak.  

Giresunspor Yönetim Kurulu 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir