Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7587 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Ocak 2011 - 18:37

Giresunspor Yönetimi Güven tazeledi.

Büyüt
Küçült
Giresunspor Yönetimi Güven
Giresunspor olağanüstü Kongresi Ömer Ülkü başkanlığında 23 Kişiden oluşturulan tek liste ile Özel İdare Kültür Sitesi'nde yapıldı.

Kerim Aksu, “Gelin hep birlikte el ele verelim ve Giresunspor’umuzun etrafında güçlerimizi birleştirelim. Bir ay sonra Giresunspor’un küme düşme tehlikesini değil, nasıl ilk altıya kalırızın hesaplarını yapalım” dedi.

Ömer Ülkü, “Biz bu yolda üzerimize düşen bütün görevleri yerine getireceğiz. Sizlerden de bu konuda maddi manevi destek bekliyoruz. Buradan tekrar sözünü veriyorum. Giresunspor’un bu sezon küme düşmesi gibi bir durum söz konusu değil.”

Giresunspor olağanüstü genel kurulu,Cuma günü 230 delegenin katılımıyla İl Özel İdare Kültür Sitesi’nde yapıldı. Üyelerin tamamının oylarıyla üyelik sistemindeki değişiklikleri içeren tüzük değişikliği maddesi onaylandı.

Kulüp başkanı Ömer Ülkü’nün geç gelmesi nedeniyle yarım saat gecikmeli başlayan kongreye belediye başkanı Kerim Aksu, İl genel meclisi başkanı Osman Öden, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Karadere, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, kongre üyeleri ve davetliler katıldı.

Giresun Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Demirci’nin divan başkanlığı yaptığı kongrede tüzük değişikliği okunarak müzakereye açıldı.

Bu maddenin oylanması sırasında, yaklaşık iki hafta önce Ömer Ülkü başkanlığındaki Giresunspor Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Ali Kara, Divan Heyeti’nden söz alarak, yapılan tüzük değişikliğinin yasalara uygun olmadığını ve bu değişikliğin ilerde Giresunspor’un başını ağrıtabileceğini ileri süren bir konuşma yaptı.

Kara’nın bu açıklamasının ardından kürsüye gelen Giresunspor Kulüp Başkanı Ömer Ülkü, “Genel kurulda gündem maddesine aldığımız tüzük değişikliğini dernekler masası yetkilileri ve ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’nun bilgisi dâhilinde, UEFA kıstaslarına uygun şekilde bilirkişilere hazırlattık. Bu kriterleri Türkiye liglerinde uygulayan 8 Spor Toto Süper Lig takımı ve sadece 4 Bank Asya 1. Lig takımı var. Onlardan da örnekler alarak bu değişikliği yapma gereği hissettik. Biz Giresunspor’u her yönüyle UEFA standartlarına uygun hale getirmek istiyoruz. Tüzük değişikliğini yaparken Sayın Ali Kara’ya danışmadığımız için kendisinden özür diliyorum” dedi.

Kongrede bir konuşma yapan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Bugün burada kişisel düşüncelerimizi bir kenara bırakıp Giresunspor’la ilgili düşüncelerimizi paylaşırsak çok daha anlamlı ve güzel olur. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün Giresunspor’u nasıl bir adım daha ileriye götürürüzün hesabının yapılması gereken bir gündür. Gelin hep birlikte el ele verelim ve Giresunspor’umuzun etrafında güçlerimizi birleştirelim. Bir ay sonra Giresunspor’un küme düşme tehlikesini değil, nasıl ilk altıya kalırızın hesaplarını yapalım” dedi.

KONGREDE SEÇİMLERE ÖMER ÜLKÜ RAKİPSİZ GİRDİ.

Bu konuşmaların ardından yönetim kurulu seçimine geçildi.Ömer Ülkü başkanlığında tek liste olan yönetim kurulu üyeleri;Osman Karahan, Hüseyin Adanur, Mustafa Karadere, Muzaffer Ejder, Kenan Tatlı, Hüseyin Günaydın, Çoşkun Çalık, İsmail Türkoğlu, Mehmet Yılmaz, Mustafa Uluköy, Mustafa Eren, Fatih Sandal, Mehmet Karaahmetoğlu, Zekir Türkmen, Sonay Kale, Nahid R. Yamak, Haldun Domaç, Orhan Tıraşoğlu, Şükrü Akkaya, Şükrü Kocuk, Özcan Doğramacı, Mustafa Günaydın, Şevki Salman dan oluştu. Yapılan oylama sonucunda da Ömer Ülkü,23 kişilik yeni listesiyle birlikte genel kurulda yeniden seçildiler. Seçimlerden sonra bir teşekkür konuşması yapan Giresunspor Kulüp Başkanı Ömer Ülkü, “Kongreye katılan katılamayan tüm delegelere teşekkür ediyorum. Biz bir ay içerisinde 1 milyon 92 bin lira ödeme yaptık. Giresunspor’un hesap kitaplarını incelerseniz kulübü nereden alıp nereye getirdiğimizi rahatlıkla görürsünüz. Bizim amacımız Giresunspor’un menfaatlerini korumak ve Giresunspor’u daha büyük hedeflere taşımak. Biz bu yolda üzerimize düşen bütün görevleri yerine getireceğiz. Sizlerden de bu konuda maddi manevi destek bekliyoruz. Buradan tekrar sözünü veriyorum. Giresunspor’un bu sezon küme düşmesi gibi bir durum söz konusu değil. Biz görevimizi yaparsak, teknik heyetimiz görevini yaparsa, oyuncularımızda bunun gereğini yapacaktır. Benim bundan şüphem yok” dedi.Ülkü’nün bu konuşmasının ardından Giresunspor Olağanüstü İkinci Genel Kurulu sona erdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir