Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4303 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2013 - 19:07

Giresunspordan Kutlama

Büyüt
Küçült
Giresunspordan
Spor-Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Giresun

Kutlama törenin’de bir konuşma yapan Vali Dursun Ali Şahin, “Giresunspor’un bir marka olduğunu belirterek, Giresunspor bizim için her şey yükselmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Heyecanımızın her zaman korunmasına değinen Vali Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü. "Takımı teknik direktör ve oyunculara bırakmamalıyız. Her zaman hep birlikte yanında olmalıyız."

 

Kulübe kalıcı gelir konusunu da değinen Vali Şahin, "Her şeyi Valiye, Belediye Başkanına ve Kulüp Başkanına bırakmamalı Giresun da 11 bin mükellef var. Bu mükellefler güçlerine göre katkı yaparsa büyük Mevla oluşur. Bu işin başlangıcını yapmamız lazım. "diye konuştu.

 

            Belediye Başkanı Kerim Aksu’da Kulübün 2011 Temmuzunda büyük sıkıntılar yaşadığını ve sonrasında yönetici bulmakta zorluklar çektiğini dile getirdi. Vali Şahin’le birlikte her zaman takımın yanında olduğunu kaydeden Başkan Aksu, sonuna kadar Giresunspor’un yanında olacağını söyledi.

 

            Başkan Mustafa Bozbağ’da  Görevi devralarak büyük sorumluluk altına girdiklerini ve Giresunspor’u görkemli günlerine döndürmek istediklerini söyledi.

 

            Alt yapıya hizmet verecek Seka da ki arazinin konusunda Milletvekilleri, Nurettin Canikli, Mehmet Geldi ile Vali Dursun Ali Şahin’e teşekkür eden başkan Bozbağ "bu yükün altında kalkabileceğimizi düşünüyorum. "diye sözlerini tamamladı.

 

            Atatürk Meydanında yapılan kutlamalara Vali Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, Defterdar Sedat Ayyıldız, İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Giresunspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, sporcular ve çok sayıda taraftar katıldı.








Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir