Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21246 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Ocak 2012 - 18:52

Gishad' tan Genc Girisimcilere Kahvalti

Büyüt
Küçült
Gishad tan  Genc Girisimcilere
Gishad genc komisyonu 21.01.2012 cumartesi gunu saat 9.30 da Amazon Aretias otel'de Giresunlu genc girisimcilerle tanışma programı duzenledi.

 Programla alakali Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Murat Atar'in konusma metni

Gişhad üyeleri ve Değerli misafirler, Giresunlu genç girişimciler Giresun daki Geç Girişimciler tanışma kahvaltı programımıza hepiniz hoş geldiniz…

     Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programlarımızda, sizlerle bir araya gelmek bizleri onurlandırmakta, sosyoekonomik hayatımızın geleceği adına beklentilerimizi yükseltmektedir.  

     Fark ettiğiniz gibi, bugün burada, bir çok farklı siyasal ya da sosyal kurumdan genç arkadaşlarımızla, genç ve girişimci olmak paydası üzerinde, bir aradayız. Bu birliktelik Gişhad olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmekte, Ufkumuzu genişletmektedir. gördüğümüz bu tablo, örnek alınması gereken bir durumdur. takdire şayandır. Alkışa değerdir.

     Değerli misafirler;

     Sizlerinde basından gördüğünüz gibi, Derneğimiz Gişhad, düzenlemiş olduğu bir çok  faaliyetle Giresunlu iş adamlarına yeni kapılar açmakta, genç girişimcilere yeni idealler göstermektedir. Bizler her defasında bu gerçeği fazlası ile yaşamaktayız. Fert olarak yapamadığımız bir çok işi, çözemediğimiz bir çok problemi, birlikte hareket etmenin verdiği güç ile üstesinden gelmekteyiz. Bağlı bulunduğumuz Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu TUSKON’un güçlü iletişim ağı sayesinde, iş bağlantısı kurmak istediğimiz ülkeler ve şahıslarla alakalı, piyasa bilgilerine ulaşmakta kolaylık yaşamaktayız.

     Tuskon çatısı altında oluşturulan online ticaret ağı ile, binlerce firma sektörel taleplerini , en kısa sürede, bağlı bulunan tüm derneklere online geçebilmekte ve böylelikle güvenilir ticari bir  Pazar oluşmaktadır.  Uluslar arası piyasalara yönelik iş hayatı ile alakalı her türlü faaliyet ve organizasyon, önem derecesine göre üyelere aktarılmakta, kosgeb ve ab programlarına ait bilgiler güncel olarak takip edilmektedir.

     Genç  girişimciler olarak bizler, gişhad’a üye olmanın ayrıcalığını, muhatabı olduğumuz her ortamda fazlasıyla yaşadık, yurt içi yada yurtdışına düzenlediğimiz gerek kültürel gerekse ticari “gezilerde, en güzel şekilde karşılandık ve ağırlandık. Bu  farklılığımızı sizlerle paylaşmayı üzerimize vazife bildik ve bu nedenle burada dile getirdik.

     Değerli misafirler

     Gişhad Başkan yardımcısı olarak, komisyonumuz ve derneğimiz adına, Davetimize iştirakiniz için hepinize samimiyetle teşekkür eder, saygılar sunarım.

  




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir