Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6092 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2013 - 10:02

GİŞHAD Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Programına Katıldı

Büyüt
Küçült
GİŞHAD Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Programına
Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda, Türkiye İhracaçılar Meclisi (TİM) desteğinde organize ettiği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2013 programına GİŞHAD'lı işadamları da heyet halinde katıldı.

TUSKON tarafından 19-20 Haziran tarihleri arasında  İstanbul’da düzenlenen programa  bu sene ilk defa Afrika'da Cape Verde, Seyşeller, Gine Bissau, Botswana, ve Cibuti'den ; Latin Amerika'da Venezuella ve Panama'dan katılım sağlandı.

 

GİŞHAD Başkanı Şenol KILIÇ, bu yıl sektörel olarak düzenlenen Dünya Ticaret Köprüsü Programında, İnşaat Malzemeleri , İş Makinaları ve Mobilya  sektörlerinden 130 ülkeden 1.428 yatırımcı ile 1.500 Türk işadamının buluştuğunu ve 20 bin ikili iş görüşmesi yapıldığını söyledi.

 

İstanbul Fuar alanında 19-20 Haziran tarihleri arasında  düzenlenen  Dünya Ticaret Köprüsü Programına , inşaat ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Giresunlu firmalarının da katıldıklarını söyleyen KILIÇ, “Dünyanın bir çok ülkesinde ekonomik krizler yaşanıyor, iş dünyası olarak krizlerden minimun düzeyde etkilenmemiz için kendimize alternatif pazarlar bulmamız gerekiyor. TUSKON tarafından 19-20 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Dünya Ticaret Köprüsü Programı, yeni pazarlara açılmak ve yeni müşteriler bulmak için iyi bir fırsattı, umarım iş adamlarımız bu fırsatı iyi değerlendirmişlerdir” dedi.

 

GİŞHAD üyesi HAS-SA YAPI’nın sahibi Mustafa TAVMAN’da organizasyona bu sene ilk defa katıldıklarını ve çok verimli sonuçlar elde ettiklerini söyledi. GANA ve MORİTANYA’lı iş adamları ile görüşmeler yaptığını söyleyen Mustafa TAVMAN , GİŞHAD’ın  bu ülkelere yapacağı iş gezilerine katılarak bu firmalar ile ülkelerinde tekrar görüşeceğini belirtti.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir