Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4708 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Temmuz 2013 - 21:11

GİŞHAD üyeleri ile birlikte iftar da buluştu

Büyüt
Küçült
GİŞHAD üyeleri ile birlikte iftar da
GİŞHAD, üye işadamlarına yönelik iftar programı düzenledi.

GİŞHAD üyeleri ile birlikte iftar da buluştu

GİŞHAD,  üye işadamlarına yönelik iftar programı düzenledi. Yaklaşık 150 kişinin olduğu programa Ak Parti Milletvekili Mehmet GELDİ ’de katıldı.  iftar sonrası mısırlı Hafız Üstad Muhammed Said Kuran-ı Kerim okudu ve Çağrı kolejinden bir öğrenci ney çaldı.

Programda konuşma yapan Gişhad Yönetim Kurulu Başkanı Şenol KILIÇ; Kurulduğumuzdan bu zamana kadar, mücadelemiz hep şehrimizin ve iş adamlarımızın kalkınması yönünde olmuştur. Dar kalıplardan sıyrılıp yeni hedefler belirleme adına göstermiş olduğumuz samimi gayretlerimiz, meyvelerini vermeye başlamıştır. Artık iş adamlarımız kendine daha güvenen, daha büyük idealleri hedefleyen, mekanı ve zamanı başka bir boyutta bırakan, bir idrak ile yoluna devam etmektedir. Gişhad olarak yaktığımız ışık görülmüş amaç hasıl olmuş yollar aydınlanmıştır. Dış ticaret köprüleri, yurt dışı iş seyahatleri , ikili diyaloglar ve uluslar arası etkileşimler araç olmuş, amaçlara ulaşılmaya başlanmıştır. Derneğimizi kullanarak ticaretini geliştiren iş adamlarımızın sayısı her geçen gün artmış, talepleriniz vazifelerimiz olarak bilinmiştir. Talep etmek ve imkanları değerlendirmek de siz saygıdeğer işadamlarımızın gayretine kalmıştır dedi.

Konuşmasında 5084 Sayılı sigorta pirimi teşviklerini kapsayan yasanın süresinin uzatılmasına da değinine sayın KILIÇ; Ramazan ayı bu sene,  bereketini sofralarımızda olduğu kadar iş dünyamızda da hissettirdi. Giresun iş dünyası adına sevindirici bir durumdur. Temennimiz bu türden teşviklerin şehrimize faydalı olması ve kapsamlarının artmasıdır.  Gerek teşvik kapsamında göstermiş olduğumuz dayanışma ve gerekse bu akşam sergilediğimiz beraberlik tablosu, geleceğimiz adına umut vericidir. Milletimizin ve şehrimizin menfaatine sonuçlanacak her durumda,  bu şekilde bir araya gelebilme gayreti ve duası ile hepinize teşekkür ediyorum dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir