Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7232 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Ekim 2011 - 09:52

Görevde Yükselme Eğitim Semineri Sona Erdi

Büyüt
Küçült
Görevde Yükselme Eğitim Semineri Sona
İçişleri Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik çerçevesinde ''Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı''na girecek olan personellere yönelik Valiliğimizde düzenlenen Eğitim Semineri sona erdi.

   Valilik Toplantı Salonu'nda 21 Eylül 2011-07 Ekim 2011 tarihleri arasında 13 gün süreyle 78 saat olarak düzenlenen Görevde Yükselme Eğitimi Programına; Şube Müdürü olmak için 2, İlçe Yazı İşleri Müdürü olmak için 5 ve Şef olmak için de 21 kişi olmak üzere toplam 28 kişi katıldı.               Seminerine katılan memurlara, Vali Dursun Ali Şahin ve Vali Yardımcısı Vekili Ali Hamza Pehlivan tarafından Katılım Belgesi verildi.               Eğitim seminerine katılan personellerle yakından ilgilenen Vali Şahin, kendilerine sınavlarda başarılar dilerken, başarılı olmak için de çok çalışmaları gerektiği tavsiyesinde bulundu. Vali Şahin, görevlerinde başarılı olabilmenin en önemli kurallarından birinin de işleri ile ilgili yeterli bilgi ve donanıma sahip olmak olduğunu söyledi.               Görevde yükselmek ve makam sahibi olabilmek için girdikleri sınavlarda başarılı olmak kadar, getirildikleri görevlerde de başarılı olabilmenin gerektiğini ifade eden Vali Şahin, görevleri esnasında ve hayatın her alanında kırıcı olmadan hoşgörülü bir tutum sergileyerek, insanları rencide etmeden problemlere yaklaşmaları gerektiğinin önemine değindi.               Eğitim seminerinde sınava girecek olan memurlara; T.C. Anayasası, Atatürk İlke ve İnkılâp Tarihi, Devlet Teşkilatı ile İlgili Mevzuat, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ile ilgili mevzuat, Etik Davranış İlkeleri, Türkçe Dil Bilgisi ve Yazışma Kuralları, Halkla İlişkiler ve Etik Davranış Kuralları ile İçişleri Bakanlığı mevzuatları konularında eğitim verildi.

  





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir