Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4737 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2013 - 11:44

Görüntülü Haber Yayını Başladı

Büyüt
Küçült
Görüntülü Haber Yayını
Göreve başladığı ilk günden beri Giresun'un tanıtımına öncelik veren ve durmak bilmeyen enerjisiyle dikkat çeken Vali Dursun Ali Şahin'in talimatlarıyla İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce Valilik Web sitemizde görüntülü haber yayını başladı.

Görüntülü Haber Yayını Başladı

Göreve başladığı ilk günden beri Giresun'un tanıtımına öncelik veren ve durmak bilmeyen enerjisiyle dikkat çeken Vali Dursun Ali Şahin'in talimatlarıyla İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce Valilik Web sitemizde görüntülü haber yayını başladı.   Halkımızın Valilik çalışmalarını sıcağı sıcağına, en hızlı ve en doğru şekilde ilk elden ulaşma imkanı bulabildiği Valilik Web sitemizde, Vali Dursun Ali Şahin’in önemli aktiviteleri, halkı bilgilendiren konulardaki açıklamaları ile ilgili haberler görüntülü olarak video desteğiyle sunuluyor.   Geçen yıl çağın gereklerine uygun olarak yeniden düzenlenen ve Türkçe ile birlikte 5 dil seçeneği ve zengin içeriğiyle Türkiye’de 1 ilke imza atan web sitemiz, yeni yılla birlikte videolu haberle desteklenerek, her zaman olduğu gibi bundan sonrada kaliteli, doğru, güncel ve en hızlı habercilik anlayışıyla Valiliğimizin çalışmalarını halkımıza ulaşmaya devam edecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir