Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5827 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2012 - 18:42

GÜ Üniversite Mezuniyet Töreni Yapıldı

Büyüt
Küçült
GÜ Üniversite Mezuniyet Töreni
Giresun üniversitesi 2011-2012 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni yürüyüşle yapıldı.

Üniversite Mezuniyet Töreni Yapıldı

Giresun Üniversitesi 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı mezuniyet töreni dün akşam yoğun bir katılımla Atatürk Stadyumunda yapıldı.
Törene; Vali Dursun Ali Şahin, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karahmetoğlu, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, K.T.Ü. ve Ordu Üniversitesi Rektörleri Üniversitenin akademik ve idari personeli, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreni saygı duruşu, istiklal marşı ve öğrencilerin geçiş töreni ile başladı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama telgrafları büyük alkış aldı.


Törende konuşan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, 4600 öğreniciyi mezanu etmenin gururunu yaşadıklarını ve üniversitenin hızlı bir büyüme içinde olduğunu söyledi. Rektör Atar, “Vatandaşlarımız Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ni bir an önce ilimizde görmek istiyorlar, bu yönde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ettiğini ve bizi mutlu edecek sonun çok uzakta olmadığını söylemek istiyorum. Biz Giresun ili ve üniversitesi olarak en iyisini hak ediyoruz" dedi.


Vali Dursun Ali Şahin’de, çocuklarının sevinçlerini paylaşan anne ve babaların gözlerinin parladığını ve yüzlerinin güldüğünü belirterek kendisinin de bu mutluluğu paylaştığını söyledi. Mezun olan öğrencilerin gittikleri yerlerde Giresun’un tanıtım elçileri olacaklarını kaydeden Vali Şahin sözlerine şöyle devam etti. "Sizler inanıyorum ki Türkiye´nin her tarafına dağıldığınızda, görevinize başladığınızda görevinizi en iyi şekilde severek, aşkla yaptığınızda vatanını seven kişiler olacaksınız. Sizler aşkla, sevgiyle görevlerinizi yaparken sakın ha doğrudan, dürüstlükten asla ayrılmayacaksınız. Sizin doğruluğunuz, dürüstlüğünüz sizleri inanıyorum ki güzelliklere ulaştıracaktır. Her zaman cesaretli olun ve risk alın. Unutmayın ki risk alınmadan büyük hedeflere ulaşılmaz."


Konuşmaların ardından Sivas Belediyesi Mehter takımının verdiği konser izleyicilerden büyük alkış aldı. Giresun Üniversitesi 2011-2012 yılı birincisi Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencisi Özge Erel üniversite kütüğüne birincilik plaketini çaktı ve ödülünü Vali Dursun Ali Şahin’in elinden aldı. Diğer dereceye giren ödüllere ise ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
  Diploma töreninin ardından mezun öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini katladılar. Müzik eğlence programında ise öğrenciler doyasıya eğlendiler.  

             

 

         

 

         

 

         

 

         

         


 


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir