Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6644 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2013 - 00:30

Güce Feshane’ye Bu Yıl İddialı Hazırlanıyor.

Büyüt
Küçült
Güce Feshane’ye Bu Yıl  İddialı
Giresun Federasyonu tarafından Giresun Valiliği himayelerinde Nisan ayında düzenlenecek "7. Giresun Günleri" hazırlıkları Güce ilçesinde de başladı.

   GÜCE FESHANE’YE BU YIL İDDİALI HAZIRLANIYOR

GÜCE(Hayri BAHADIR)Güce Feshane’ye Bu Yıl  İddialı Hazırlanıyor.

   Giresun Federasyonu tarafından Giresun Valiliği himayelerinde Nisan ayında düzenlenecek "7. Giresun Günleri" hazırlıkları Güce ilçesinde de başladı.

   Başbakanın, bakanların, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, sivil toplum örgütlerinin, ünlü sanatçıların ve en önemlisi Giresunluların rekor denecek şekilde gelmesi beklenen, 2-3-4-5 Mayıs tarihlerinde Feshane’de yapılacak  ‘’Giresun Günlerine’’  hazırlanan Güce ilçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve sivil toplum örgütleri, ilçede toplantılar düzenleyerek Feshane Giresun Günlerine hazırlanıyor.

  İstanbul Feshane’de 2-3-4-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ‘Giresun Tanıtım Günleri için İlçe Kaymakamlığı tarafından ilçede Organizasyon Komisyonu oluşturuldu.

  Güce’nin tarihi, kültürü ve coğrafi güzelliklerinin daha iyi tanıtılması için yapılan hazırlıkların gözden geçirildiği ilk toplantı, Giresun Günleri Organizasyon Komitesi Başkanı İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen’in başkanlığında yapıldı.

  Etkinlik komisyonunda yer alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Demir, Güce İmam Hatip Ortaokulu Müdür V.Raif Yıldırım, YİBO Müdür Yardımcısı Kahir Al, Halk Eğitim Kurs Öğreticisi Zekiye Cırıt, Belediye Fen İşleri Müdürü Yılmaz Sevindik, Güce Haber İmtiyaz sahibi Hayri Bahadır ve Güce Haber yazı işleri Müdürü Hilmi Mert Güce İmam Hatip Ortaokulu Toplantı Salonunda bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

  İstanbul Feshane’de 2-3-4-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ‘Giresun Tanıtım Günleri için diğer ilçeler arasında farklı bir görünümle görücüye çıkacak olan Güceliler 2-3-4-5 Mayıs tarihlerini “Gücelilerin Düğünü” olarak nitelendiriyorlar.

      GÜCELİYİM DİYEN HERKESİ BEKLİYORUZ 
Güce İlçe Kaymakamı Musa Evin, "Giresun Günleri" etkinliği çalışmalarının birlik beraberlik içerisinde yürüdüğünü belirtirken, "Güceliyim" diyen herkesi 2-3-4-5 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Feshane’ye beklediklerini ifade ettiler.

 Evin “Feshane’de düzenlenecek olan Giresun Günleri etkinlikleri ile Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan Giresunlular ve Güceliler bir araya gelecek ve kaynaşacak, aynı zamanda memleket özlemlerini de gidereceklerdir. Bizlerde ilçemizin tüm güzelliklerini sergilenmesi ve en iyi şekilde tanıtılması için, hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Amacımız hem gurbette bulunan hemşerilerimizin memleket özlemini gidermek, hem de stantlarımızı ziyaret edecek turizmcilerin, ilçemizi en iyi şekilde tanıtılmasını sağlamaktır.2-3-4-5 Mayıs’ta Feshane’de düzenlenecek olan Giresun Günlerindeki ilçe standımıza İstanbul’da ve diğer illerde yaşayan tüm Güceli kardeşlerimizi bekliyoruz.  ”dedi.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir