Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6727 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Mayıs 2011 - 11:24

GÜLFEM 'Annelerimize hak ettikleri saygı ve sevgi gösterilmelidir.'

Büyüt
Küçült
GÜLFEM Annelerimize hak ettikleri saygı ve sevgi
Giresun Gülfem Kadınlar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği(GÜLFEM) tarafından organize edilen 'Şefkat Timsali Annelerimiz' oyunu coşku ve sevgiyle sergilendi.

GÜLFEM 'Annelerimize hak ettikleri saygı ve sevgi gösterilmelidir.'

Giresun Gülfem Kadınlar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği(GÜLFEM) tarafından organize edilen 'Şefkat Timsali Annelerimiz' oyunu coşku ve sevgiyle sergilendi.

Üzerimizde büyük hakları bulunan ve sevginin, şefkatin, fedakârlığın, sabrın eşsiz timsalleri olan bütün annelerimizi sadece bir günde anmamız doğru olmadığını ifade eden GÜLFEM Başkanı Didem Kitapçı” Dinimiz ve kültürümüzün de gereği olarak yılın her gününde hak ettikleri saygı, sevgi  iltifatı göstererek, tatlı dil ve güler yüzle davranmalı onları asla incitmemeden hayır duaları alınmalı, kırıcı ve incitici tavır ve davranıştan mutlaka uzak durulmalıdır.”dedi.

Anneyi anlatmak o kadar zordur ki, bildiğiniz bütün güzel kelimeleri aynı cümle içinde kullansanız, yine de bir şeyler eksik kalacağının altını çizen Başkan Kitapçı ”Çünkü Anne demek, eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir. Dünyanın en güzel, en temiz, en masum duygusu hiç şüphesiz annelik duygusudur. Karşılıksız sevmenin yegâne temsilcileri olan annelerimiz, yeni nesiller yetiştirmenin yanı sıra gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe aktarılmasında da aktif görev üstlenmektedirler” şeklinde konuştu.

Dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü olan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutlayan Giresun Vali Dursun Ali Şahin’in eşi Melahat Şahin, bütün anneleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum ‘dedi.

Giresun Özel İdare Kültür Sitesinde yapılan programda çeşitli skeçler ve oyunlarla anneler unutulmayacak bir gün yaşadı. Programda Giresun Vali Dursun Ali Şahin’in eşi Melahat Şahin yılın annesine ve fedakâr annelere çeşitli ödüller takdim etti. 
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir